LA GASTRONOMIA CERDANA 4tA

 

CONTEXTUALITZACIÓ
Aquest any tota l’escola hem iniciat el projecte Apadrinem el nostre Patrimoni, concretament treballarem La Gastronomia Cerdana.
PUNT DE PARTIDA
Tot el grup classe vam parlar de què vol dir Gastronomia Cerdana i a partir d’aquí vam veure uns vídeos del programa Divendres de TV3 per introduir el tema.

Després de veure els vídeos vam fer un dibuix del què ens agradaria treballar de la Gastronomia Cerdana. Així és com vam poder veure que el que més cridava l’atenció als alumnes eren els formatges. 

A partir d’aquí tots els nens i nenes de 4t van fer una pluja d’idees dient el què en sabien i el què en volien saber sobre els formatges.

En aquest moment estem iniciant com s’elaboren els formatges, quin és el seu ingredient principal …

ENLLAÇOS DELS VÍDEOS 
Enllaç vídeo 1era part:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/gastronomia-de-la-cerdanya-part-1/video/5401559/

Enllaç vídeo 2ona part:

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/divendres/gastronomia-de-la-cerdanya-part-2/video/5401555/

 

Aquí us deixem tres dibuixos que els alumnes de 4tA han fet sobre els formatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>