Tallers de discapacitat intel·lectual a 3r

Benvolgudes famílies, el passat mes de febrer els grups de 3r vam poder conèixer una mica mes sobre el Síndrome de Down. Va venir l’Olga de la fundació “Andi” de Sabadell per fer-nos un taller sobre discapacitat intel·lectual. Aquest ens va encantar, ja que va ser molt vivencial i ens va ajudar a entendre i prendre consciència sobre les dificultats que les persones amb Síndrome de Down es poden trobar al llarg de la seva vida quotidiana.

Dins d’aquest taller vam fer diferents activitats mitjançant les quals vam recordar que tothom som diferents i això ens fa especials i que tenim els mateixos drets.  Aquestes activitats van ser les següents:

  • Visualització d’un mini-reportatge d’una parella amb Síndrome de Down on ens mostraven com era el seu dia a dia.
  • Joc de classificació lliure de persones amb el qual vam arribar a diferents conclusions, ja que cada grup ho va classificar d’una manera diferent.
  • Lectura d’un text que se’ns presentava desendreçat i sense sentit, el qual era impossible de llegir. Vam prendre consciència que quan ens ho donaven amb dibuixos i ordenat tot era més fàcil de comprendre.
  • Elaboració d’un collaret amb galets amb la dificultat de fer-ho amb guants de mida més gran.

A continuació us deixem algunes de les imatges i vídeos sobre el que vam fer al taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>