LES CLASSES DE LES ESTRELLES, ELS GALÀCTICS I ELS CIENTÍFICS, VISITEM L’OBSERVATORI DE SABADELL!!!

Hola a tothom!!

Estimades famílies, el dijous 12 de Novembre, els tres cursos de quart anàrem a l’observatori de Sabadell per completar el treball realitzat a l’àrea de coneixement del medi, on hem treballat el sistema solar. En aquesta sortida han pogut observar i comprovar molts dels continguts treballats a classe durant aquestes setmanes.

La sortida s’ha dividit en dues parts, en la primera ens han realitzat una explicació general del sistema solar, on els nostres nens han demostrat el que sabien sobre l’astronomia contestant de forma genial a les preguntes que els han realitzat. Després, hem pujat a la cúpula de l’observatori i han pogut observar com s’obria la cúpula i amb el gegant observatori, han vist el sol de forma perfecta.

La segona part, hem baixat a la planta de baix de l’observatori i ens han projectat les imatges dels planetes que formen el sistema solar i ens han explicat moltes curiositats sobre ells. També han après conceptes sobre l’astronomia que desconeixien com que són les nebuloses i com es formen les estrelles.

Abans d’entrar, mentre esperàvem el nostre torn, hem realitzat diferents activitats divertides on els nens s’ho han passat d’allò més bé.

Aquí deixem algunes FOTOS (feu clic)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>