ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL

Benvolgudes famílies,

Els nens i nenes de tercer vam anar a l’Espai Cultura Fundació Sabadell per fer dos tallers: Un de plàstica i un de Coneixement de Medi Natural.

  • A l’àmbit de plàstica vam fer “Les Cúpules de Leonardo”, hem treballat en equip per construir amb les fustes que ens van facilitar, petits ponts sense cap element o eina extra de connexió. A més a més, entre tot el grup vam ser capaços de construir una cúpula gegant, on fins i tot vam poder entrar i sortir amb l’ajuda i el treball cooperatiu de tothom. Va estar tota una gran experiència!
  • Després de dinar, a l’àmbit de medi vam treballar diferents tipus de forces: atracció i repulsió mitjançant imants, ondulant amb un joc d’origami anomenat “kamisumo” i per pressió amb pals de gelat mitjançant les forces tensores.

A la sortida ens vam desplaçar amb els autobusos de la TUS i va estar tota una gran aventura, vam passar un dia molt divertit al centre de Sabadell!

Cliqueu a cada una de les imatges per entrar a la vostra classe:

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>