El Zoo del Pirineu visita 3rB a l’escola!

Hola famílies!

El Zoo del Pirineu, refugi d’animals salvatges, és una organització sense ànim de lucre on acullen i cuiden els animals salvatges maltractats o ferits. Avui ens han vingut a visitar a l’escola i així hem pogut treballar els animals vertebrats: mamífers, aus i també algun rèptil, tots ells autòctons dels boscos i muntanyes de Catalunya, i veure quines coses tenen en comú amb l’animal protagonista de la nostra classe, els óssos i ósses panda, així com tot un munt de característiques de cadascun d’ells. També ens hem ensenyat què algun d’ells també hi són en perill d’extinció.

Alguns dels animals que hem pogut veure són: el duc (quina por! era molt gran, dels mussols més grans del món), el falcó peregrí (l’animal més ràpid del planeta), el xot (l’hem pogut alimentar!!), el xoriguer o l’òliba, totes elles aus rapinyaires, precioses i fascinants. Altres aus com l’ànec de collverd i la gallina de l’Empordà. També mamífers com el conill, la fura, la geneta i el conill i fins i tot un rèptil, la tortuga mora. A la fi de tot ens han portat un animal sorpresa, que ha estat un petit i bufó ratolinet!

Hem gaudit moltíssim, hem après moltes coses noves dels animals i a més a més els hem pogut tocar i acariciar tots, fins i tot donar-li de menjar. Ha estat tota una experiència!

Us agradaria veure tot els animals que hem conegut? Cliqueu AQUÍ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>