UN DINAR CAMPESTRE

Avui ha estat un dia especial, la Genisa, la nostra cuinera, fa anys i ens ha preparat un dinar diferent. Un dia a l’aire lliure, a l’era de la Rectoria.

Aperitiu: flor de saüc arrebossada

Primer plat: amanida de patata, tomàquet i tonyina

Segon plat: carn i botifarra a la llosa

Postres: cireres

Un gran  cuiner, l’Horaci  ha cuit la carn al gust de cada u.

Al final del dinar un temps per descansar estirats a la gespa o per jugar sota el gran de til·ler de l’era.

Asseguts en una gran taula, nenes i nenes de l’escola, mestres, l’acompanyant del transport i qui ens deixa cada dia l’escola ben neta.

No ha faltat tampoc el nostre petit ritual i el pastís d’aniversari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>