A LA PLATJA

Un gran dia de la muntanya cap al mar.

Dilluns preparatius i ens endinsem en mapes pensant per quins llocs podem passar fins arribar a Comarruga. Fem propostes d’itineraris, distàncies, i també mirem per quines poblacions passarem.

“Travessarem Catalunya!”

 

Ben d’hora ja sortim de Tuixent. Quin paisatge d’aquests últims dies de primavera!

La verdor encara llueix en els nostres boscos. De les fonts i rases brolla l’aigua que recull d’aquestes  muntanyes. Travessem un pantà ple a vessar. Quan arribem a Solsona el paisatge canvia de color, del verd dels boscos  uns  camps daurats a punt de sega.

Hi ha qui aprofita per fer un repàs a la geografia catalana: ALT URGELL – SOLSONÈS – SEGARRA – ANOIA – ALT PENEDÈS- GARRAF – BAIX PENEDÈS

I per fi la immensitat del mar.

L’autobús ens para davant el petit estany. Ens quedem embadalits amb el munt de carpes.

Però l’aigua del mar ens espera: saltar onades, banys de sorra, esquitxos, castells, jocs al riuet, i del mar a la sorra i de la sorra al mar. Així passem un gran dia.

Arriba l’hora del comiat i amb aquesta sortida aprofitem per fer un comiat a l’Elena i a la Gemma que el curs vinent no estaran amb nosaltres.

Amb les butxaques plenes de sorra cap a Tuixent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>