FÒRUM D’EMPRENEDORIA A TUIXENT

Participem al fòrum d’emprenedoria que es fa a Tuixent amb la presentació del Projecte HAMLET  que vam fer el curs passat dins el programam INVESTIGA amb el Cosmocaixa.

Quins records…!

Recuperem el vídeo que vam estar fent el curs passat, i també la presentació que vam fer al Cosmocaixa.

Recordem moments d’aquell treball, petites i grans aportacions que ens van sorprendre de la gent amb la que vam estar parlant.

  • … Imagines 30 nens a l’escola 
  • I el Brahim va dir que no s’imaginava viure en un altre lloc
  • Te’n recordes…

Aquesta última, expressió nostàlgica, que en les entrevistes vam sentir en totes i cada una d’elles, I avui recuperant aquest treball son nosaltres qui la tenim a la boca.

Ens adonem també que hem de modificar el text que vam fer per presentar al Cosmocaixa, perquè el temps verbal amb que ho vam presentar era molt recent i ara potser ho hem de fer amb un passat més llunyà.

I ens adonem que un dels objectius del treball era: “si fem un bon treball potser vindran a viure més famílies i a l’escola hi haurà més nens”.

NI un segon de silenci, espontàniament i al unisó ens surt: Ostres…. , n’hi ha menys”

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-comarques/vols-saber-si-ets-el-perfil-per-viure-en-un-poble-rural/video/5978730/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>