Omplim les aules de drets!

Enguany, la celebració del Dia Internacional de la Infància ve marcada per la profunda crisi social i econòmica que viu el nostre planeta a causa de la Covid-19, la qual ja coneixeu i que, com ja sabeu, ha canviat substancialment la nostra forma de vida.

Segurament, aquesta pandèmia la superarem, però és clar que deixarà en el camí unes repercussions que afectaran els més febles, entre ells els infants, i, principalment, els dels països on els drets dels infants encara són vulnerats de forma sistemàtica.

Per això, és important que aixequem la veu, que els governs adquireixin compromisos urgents per protegir els infants i els seus drets. Hem de treballar perquè al segle XXI puguem erradicar les injustícies i desigualtats que encara existeixen i els nens i nenes de tot el món
tingueu esperança en el futur, perquè vosaltres sou aquest futur.

Aixequeu les veus, defenseu els vostres drets, sigueu lliures per pensar, per expressar-vos, per aprendre, per crear i gaudir de la vida; i no perdeu mai l’entusiasme, la il·lusió, la curiositat, la sinceritat, i l’esperit solidari, perquè són els valors que ens faran avançar cap a un món millor.

L’alcalde,
Antonio Balmón

Els alumnes de 5è han omplert les aules de drets!