Aquí és Nadal…

Estimades famílies,

Falten només uns dies per acabar aquest any i ara, amb el cap una mica més fred, podem fer una valoració una mica més objectiva de la situació.

No ha estat el millor any… de fet, ha sigut un any dolent per a molts.

Hi ha hagut molts obstacles, molts canvis i molts fets que ens agradaria que no haguessin succeït.

Vàrem haver d’abandonar les aules al març seguint les indicacions del Departament i ens vàrem haver d’endinsar en el món de l’educació telemàtica amb els recursos i coneixements que teníem al respecte. En la tornada al setembre hi havia certes inseguretats, certes pors… desconeixíem com aniria tot.

Ara, amb el cap fred, us podem donar les gràcies a tots i totes. Perquè, encara que la vida no ens ho hagi fet fàcil, hem seguit endavant. Hem superat aquest 1r trimestre de forma més que satisfactòria i ens hem adonat d’una cosa molt important…

En el camí ens podrem trobar moltes pedres però quan vas ben acompanyat, ni tan sols la roca més grossa et desviarà dels teus objectius.

En aquest cas, és ben cert que la unió fa la força.

Així que, gràcies, gràcies i gràcies. Nens i nenes, famílies i companys i companyes, junts som indestructibles.

No ha estat el millor any però intentarem acabar-lo de la millor manera possible. I, en aquesta ocasió, en la que el concert de Nadal es trasllada a casa vostra, ens venia molt de gust participar-hi i desitjar-vos, personal i alegrement, molt bones festes.

L’equip de mestres