UN DIA A LA CULLA 4tB

Aquest dimarts dia 10 de novembre, els alumnes de 4rtB vam anar a La Casa de la Culla per treballar la masia, la granja i l’hort.

Gràcies a la Marta (monitora) vam aprendre un munt de coses noves. En primer lloc, vam passejar una mica per l’hort, on vam poder identificar algunes de les verdures i hortalisses que hi ha en aquesta època de l’any, vam observar les diferents parts d’una planta i la funció de cada una d’elles.

Després vam anar a veure el petit corral, on hi havia: gallines, oques, ànecs muts i xerraires i conills. Als conills, els va agradar molt, la pastanaga que vam collir a l’hort.

I per últim, vam poder visitar algunes de les estàncies de la planta baixa de la casa; l’entrada, el celler, el rebost, les tines i la llar de foc i amb l’ajuda de la Marta, vam poder imaginar-nos com vivien els masovers de la casa, fa molts anys.

També vam tenir una estona per poder  jugar i córrer pel petit bosquet de la casa.

Va ser un matí genial, i ens va passar volant!

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>