IV English Day Garrigues 2018

El passat 4 de juny els alumnes de 6è i CS de les ZERs dels centres de les Garrigues van celebrar el IV English Day al Pavelló Francesc Macià i al Pavelló de l’oli de les Borges Blanques. Està organitzat pels especialistes d’anglès de la comarca i forma part del PFZ de les Garrigues. Es tracta d’una jornada d’immersió en l’ús de la llengua i en la manera de fer i viure la cultura anglesa.

Un cop inaugurada la jornada, els prop de 180 alumnes es van agrupar en 18 països on l’anglès és la llengua oficial. Un/a mestre/a responsable de cada grup els va anar guiant al llarg de sis racons diferents on els esperaven els mestres especialistes d’anglès i els/les voluntaris/es d’ESO de l’Escola Mare de Déu de Montserrat:

– Photocall: els/les nens/es havien de portar una samarreta amb un missatge en anglès i l’havien d’escriure en un gran mural. Tot seguit, van fer una desfilada de models on es van disfressar i els seus companys descrivien allò que duien posat tot utilitzant un llenguatge de suport.
 Moving games: jocs lingüístics on s’havien de superar proves físiques i intel·lectuals.
– Board games: “Qui és qui?”, “Què sóc?” i “Scrabble” en anglès.
– Mascot: disseny de la mascota del proper English Day 2018, descripció escrita i oral utilitzant llenguatge de suport. Aquest racó va estar dirigit per dues mestres del nostre centre, la Núria Peirau i la Irene Vico.
– T-shirt: pintar una samarreta com a record de la jornada.
– Flash-mob: aprendre una coreografia de la cançó “No Excuses” de la cantant Meghan Trainor, que prèviament s’havia treballat a l’escola.

Al migdia, un cop finalitzats els racons, els/les alumnes van anar a dinar al Terrall. A les 3:30 alumnes i mestres van ballar la coreografia que havien après en un dels racons. Durant la cloenda, es van lliurar els certificats d’assitència i les samarretes pintades a tots els/les participants. També es va lliurar el trofeu i el premi a l’Enric Sánchez de l’Escola Mare de Déu de Montserrat com a guanyador pel seu disseny de la nova mascota de l’English Day 2019, així com un joc en anglès per a la seva escola.  En acabat, la jornada es va donar per finalitzada.

Moltes gràcies a tots/es aquells qui heu fet possible aquesta activitat.

Cliqueu a la imatge per poder veure imatges i vídeos de la jornada.

Cliqueu aquí per a veure més imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>