BENVINGUTS I BENVINGUDES A L’ESCOLA JOAN MARAGALL

 

 

 

VIDEO PRESENTACIÓ NOVA AMPA

VIDEO PRESENTACIÓ AMPA
Benvolgudes famílies,
La nova AMPA del centre està començant a funcionar. Les persones que la formen estan dedicant el seu temps i el seu esforç treballant per l’escola en uns moments de dificultat afegida per la pandèmia. Ells i elles volen compartir amb vosaltres… Llegeix més»

Persones actives 6è

Els alumnes de sisè volem conscienciar a la societat de la importància de fer activitat física diàriament. Per aquest motiu hem realitzat una campanya de divulgació mitjançant cartells.
Podeu consultar els cartells aquí.
Avui 6 d’abril, Dia Mundial de l’Activitat Física, us animem a ser PERSONES… Llegeix més»

Medi 6è: La densitat

Els alumnes de sisè hem experimentat amb la densitat de diferents substàncies líquides d’ús quotidià (sabó, aigua i oli). Ha estat una experiència molt visual per entendre el concepte densitat.

PROJECTE: VOLEM CONÈIXER ELS ANIMALS!

Els nens i nenes de PRIMER, seguim treballant per projectes. Ens agrada molt fer-ho així, per que és una manera d’aprendre molt emocionant i divertida.
En aquest segon trimestre, des de les diferents àrees,estem treballant el projecte sobre els animals.
Hem fet diferents classificacions. En grups de… Llegeix més»

MÀSCARES DE CARNAVAL A 2N

Als nens i nenes de segon els hi agrada moltíssim la plàstica i cada setmana esperen que arribi el divendres tarda per veure quina activitat els hi han preparat les seves mestres.
Així que la tarda del divendres tots els nens i nenes han sortit guarnits… Llegeix més»

RACONS D’APRENENTATGE 1r

Hola famílies!
Estem a les acaballes del segon trimestre i els vostres fills i filles s’estan fent mooooolt grans…
Aquest curs 2020-21, hem posat fil a l’agulla i… des del primer trimestre, els nens i nenes de primer, dos dies a la setmana fan racons de Llengua… Llegeix més»

Medi 4t: El relleu

Els alumnes de 4t a Coneixement del Medi Natural, per finalitzar el tema del relleu, han tret la seva creativitat  i han dissenyat les següents maquetes representant algunes de les formes de relleu estudiades.

Llegeix més»