20-21 P5A ELS ASTRONAUTES

MÉS FOTOS!

Després de dies parlant i recollint idees, va arribar el gran moment de les votacions i finalment ho vam triat entre tots nom per tots nosaltres… ELS ASTRONAUTES serien els nostres ajudant per descobrir el seu món, el nostre món més enllà del que veiem.

Sabíem algunes coses i sinó ens les inventàvem però poc a poc vam començar a investigar i fer un munt de descobertes:

  • qui són?, què fan?, com viuen? on van?, com estan a l’espai?, què i com mengen i beuen?
  • on viuen a l’espai?, com hi van?, com són els coets? què els passa quan s’enlairen?, què arriba a l’estació espacial o a la lluna?
  • què hi ha a l’espai? quants planetes hi ha?, com es diuen i com són?, què fan els planetes a l’espai?
  • què és el sol? què és la lluna?, quantes estrelles hi ha?

Hem gaudit llegint llibres i contes, mirant reportatges i vídeos, cantant i ballant cançons, dibuixant, creant amb material reciclat i sobretot, ens ho hem passat mooolt i molt bé aprenent. Tot el què hem après ho hem aplicat als racons de llengua llegint, copiant i escrivint paraules, ho hem dibuixat  en gran format i ho hem recollit a la portada d’aquest àlbum i finalment ho hem transcrit tot en un Padlet que trobareu al moodle.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>