En aquesta pàgina anirem penjant les notícies actuals de l’escola.

Cliqueu a dins de les notícies per veure tota la informació i les imatges o vídeos.

NO US HO PERDEU!!!

També ens podeu seguir a: https://www.facebook.com/escolamontsantdereus/

INSTAGRAM: #escolamontsantreus

 

RESULTATS ENQUESTA ESCOLA 19

En aquest enllaç podreu descarregar els resultats de l’enquesta que va fer a les famílies durant el mes de març. Ha estat un treball molt interessant per saber quins aspectes s’estan treballant en bona línia i quins cal que millorem. Creiem que ha estat una… Llegeix més»

NOVES INFORMACIONS CURS 19-20

Benvolgudes famílies,
Al menú de la pàgina web, trobareu informació per al curs 19-20:

  • informació pràctica 19-20
  • quotes de llibres, materials i altres.
  • llistats de llibres i materials
  • … i altres informacions

“COMPTA AMB MI”


El temps a l’escola passa ràpid, massa. Quan te n’adones, ha passat un curs, dos, tres… i aquell infant de P3 Patufet ja és alumne de 6è Xaloc, a punt de fer el pas cap a la secundària.
A l’escola, l’equip educatiu i les famílies… Llegeix més»

Montsant TrailKids 19

Avui, Montsant Trailkids! Gràcies a tothom, aquests dies hem recollit 818€ per a l’ESPAI TEA. Per celebrar-ho, caminada de 12 km i bany a les piscines! Agraïm la col-laboració d’Appel Catering, Consell Esportiu del Baix Camp i regidoria d’esports de Reus. I com no, a… Llegeix més»

5è Aniversari CUCAFERA

Aquest matí, gran 5è aniversari de la Cucafera de l’escola Ganxets. Hem participat: el Drac de l’escola Prat de la Riba, la geganta de La Salle, la geganta Montsant, el ball de Marcos Vicente de l’escola Vitxeta acompanyats dels músics de l’Institut Escola Pi del… Llegeix més»

Menció Honorífica de la Prova Cangur.

 

Avui, la Lídia Sierra de 6è Xaloc ha rebut la Menció Honorífica de la Societat Catalana de les Matemàtiques. La Lídia va aconseguir quedar en la posició 30 de 15.767 participants en la Prova Cangur de problemes matemàtics.
Enhorabona Lídia!