Fotos del treball de P3 (1r Trimestre)

Les nenes i els nens de P3 fan moltes coses a les classes però no totes queden plasmades en paper.

Cliqueu al títol d’aquest article (Fotos del treball de P3) i trobareu fotos i una explicació de tots els treballs que fan els vostres fills i filles.

ARTÍSTIC

Durant les sessions d’art intentem donar protagonisme als colors, a les textures, a l’experimentació amb diferents materials, tot plegat es converteix en plaer i alegria pels infants.

ELEMENTS DE L’ENTORN

Ens envoltem d’elements naturals, els infants els hi donen un altre us, descobrint noves maneres d’utilitzar-lo, poden crear cares, cossos, construccions, les possibilitats són infinites….

EXPERIMENTACIÓ

Amb materials quotidians podem fer milers de descobertes, els infants fan barreges, omplin i buiden recipients, juguen amb volums, amb el pes dels materials, gaudeixen experimentant i observant el resultat de la seva acció. Juguen amb sal, sorra, cigrons, farina, arròs, materials que els hi donen moltes possibilitats d’acció i manipulació.

JOC SIMBÒLIC

A través del joc simbòlic interpreten la realitat, la modifiquen, col·laboren amb els companys per fer gran el joc, inventen històries, creen mons fantàstics…..

PLASTILINA

La plastilina els hi dona la possibilitat de crear infinitat de coses, caragols, cares, menjar per nines…… A més durant les sessions amb plastilina es realitza un treball de la psicomotricitat fina molt enriquidor per posteriors aprenentatges.

RACONS MATEMÀTICS

Els racons matemàtics són un espai per ordenar, classificar, crear, imaginar, agrupar. El material és molt variat i ric per les seves característiques,  això permet a l’infant provar, interpretar, reflexionar…. sense por a equivocar-se, perquè no hi ha sols una manera bona de jugar, sinó que les possibilitats d’acció són moltes i totes són bones perquè el que preval és despertar  interès i motivació per aprendre.

SALA PSICOMOTRICITAT

Les sessions de psicomotricitat són emoció, són alegria, vitalitat, són sensació d’equip i col·laboració.

Durant les sessions aprenen a coordinar el cos, posen en joc l’equilibri, els salts des de diferents altures, la capacitat de romandre estàticament durant una estona, la coordinació ma ull, el desenvolupament progressiu de la seva lateralitat i mil aprenentatges més que ajuden al fet que els infants desenvolupin a través del gaudi el seu potencial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>