Bibliorevolució

A l’escola estem de celebració!. Des de la comissió de famílies va sorgir la voluntat de presentar-nos al projecte Bibliorevolució de la Fundació Bofill, vam valorar-ho i vam decidir provar sort!.

Doncs de sort n’hem tingut perquè la nostra escola està entre les 30 que rebran la mentoria d’una persona especialista en biblioteca escolar, per poder-ne repensar els usos, espais, replantejar el projecte, etc. Hem estat seleccionats d’entre 150 centres que s’hi han presentat i això és gràcies a la bona feina que s’ha fet a la biblioteca de l’escola des de sempre!.

A partir d’ara haurem de treballar de valent amb el grup impulsor (format per famílies, mestres i personal tècnic) per poder presentar una proposta de “Revolució” a finals de maig. Avui divendres el grup impulsor es reuneix per primera vegada, així que us anirem informant via web i via twiter de l’evolució de la nostra bibliorevolució!.

Si voleu saber una mica més del projecte que ens plantegen, teniu la informació aquí. i amb el #bibliorevolucio també ens podeu seguir a twiter!

Hem sortit al Cugat.cat, aquí teniu la notícia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>