Menja’m a l’hivern! La llimona

La llimona es el fruit de la llimonera i el camp plantat de llimoneres és el llimonerar. La llimona porta molta vitamina C i ajuda molt a les nostres defenses. Les millors llimones les trobem de novembre a juny.

Si us agrada el dolç i al mateix temps voleu menjar saludable, seguiu aquesta recepta:

Per 6 persones
Temps: 1 hora
Ingredients:

  • – 3 ous
  • – 1 iogurt de llimona (farem servir l’envàs de mesura)
  • – 2 gots  de sucre
  • – 1 got d’oli de girasol
  • – El suc i la ratlladura d’una llimona
  • – 3 gots de farina sense gluten
  • – 1 sobre de llevat
  • – Sucre per espolvorejar
  • – 1 llimona

Elaboració:

PAS 1: Es prepara un motlle de silicona, si no el téns, prepara un motlle rodó de 25 cm untat amb oli i espolsat amb farina.
PAS 2: En un bol s’hi posen els ous i s’hi barreja el sucre, tot remenant-ho.
PAS 3: S’hi afegeixen el iogurt, l’oli. Després s’hi posa la ratlladura de llimona, el suc de la llimona, la farina i el llevat, i es remena fins que la pasta és fina.
PAS 4: S’aboca tot al motlle i es cou al forn, previament calentat, a 160º, durant 50 minunts. El treiem en calent i s’espolsa amb el sucre.
Si vols saber si està al punt, punxa’l amb una agulla de ganxet. Si surt neta es que ja està cuit. Si surt amb pasta enganxada, es que encara li falta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>