TREBALLEM A P5

Benvingudes famílies!!

Ja fa dies que hem començat l’ escola i ja hem fet moltes coses. Aquí deixem un petit tastet d’algunes de les coses fetes. Treballem la psicomotricitat fina de diferents formes: pintant amb pinzell i amb taps de suro. Amb un joc de gomes hem reproduït a la nostra mà el model de la targeta. Això ens ha servit per fer classificacions segons el color. Ha sigut molt divertit!!

Per veure les fotografies clica aquí

CANVI EN L’ÚS DE LA MASCARETA

Com ja haureu sentit als mitjans de comunicació PROCITAT I SALUT han establert alguns canvis a les presures previstes al Pla d’ Actuació del curs 20-21 en el marc de la pandèmia per COVID-19.

Aquests canvis estableixen L’OBLIGATORIETAT DE L’ALUMNAT DE PRIMÀRIA DE PORTAR MASCARETA TAMBÉ A L’AULA AMB EL GRUP DE CONVIVÈNCIA. Per tant, modifiquem la informació que us vam donar en un inici.

Sentim molt les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar i demanem la vostra comprensió.

INFORMACIONS D’ACCÉS AL CENTRE

  • NORMES D’ACCÉS:

En tot moment les famílies us haureu de mantenir fora del centre amb l’excepció dels infants de P3 que podran ser acompanyats a la seva aula per només un familiar.

Les famílies només podreu accedir a l’escola amb cita prèvia o si sou convocats pel tutor/a o qualsevol altre mestre del vostre fill/a.

Recordeu que tothom ha d’anar amb mascareta (familiars i alumnes) i que s’ha de ser molt puntual a les entrades i sortides per a evitar les aglomeracions .

  • EN CAS DE PLUJA:

-SITUACIÓ A: Si el dia ha començat amb pluja els infants entraran amb el seu paraigües o impermeable i seguiran l’itinerari habitual a la seva aula amb el seu tutor/a. Es farà igual a la sortida, com tenen paraigües o impermeable sortiran amb els/les tutores fins a les seves portes d’accés.

-SITUACIÓ B: Si al matí entren sense pluja i plou en el moment de la sortida, les famílies podran accedir al recinte escolar però no entrar als edificis. S’ha de seguir l’horari de sortida habitual.

-E.INFANTIL: Les famílies recolliran als infants a la seva aula a través de la porta del pati corresponent.

-C.INICIAL: Les famílies de 1r i 2nB recolliran als infants a través de la terrasseta i 2nA a través de la porta d’entrada a l’edifici d’infantil.

-C.MITJÀ: Les famílies recolliran als infants a través de la porta de l’edifici principal.

-C.SUPERIOR: Les famílies de 5è recolliran als infants a través de la porta de l’edifici principal i les de 6è a través de la porta de l’institut.

LES PORTES S’OBRIRAN 5 MIN ABANS DE L’HORA DE SORTIDA, HEM D’INTENTAR SER MOLT PUNTUALS EN LA RECOLLIDA I ABANDONAR EL RECINTE EL MÉS AVIAT POSSIBLE PER TAL D’EVITAR AGLOMERACIONS

US HEM TROBAT A FALTAR!!!

Nois i noies de l’escola Àngel Guimerà portem molts mesos esperant aquest moment….. i cada cop el tenim més a prop, tornem a veure’ns, tornem a les aules i tornem a l’escola!!! Aquests dies estem treballant de valent per retrobar-nos! Estem desitjant que arribeu! Comença el compte enrere!


Clica aquí per veure el vídeo

Llibres de text curs 2020-2021

Si cliqueu a sobre de la imatge podreu accedir al llistat de llibres de text corresponents al curs 2020-2021.

 

Si voleu, podeu realitzar la compra de llibres mitjançant l’AMPA de l’escola. Trobareu més informació al respecte en la pàgina de l’AMPA, per accedir-hi podeu clicar a sobra de l’icona que trobareu a la part de dalt dreta d’aquesta pàgina “AMPA”, o des de  l’icona de “menú”. (tal i es mostra a la següent imatge).

Pla d’obertura del centre del 8 al 19 de juny

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem el Pla d’obertura de la nostra escola del 8 al 19 de maig aprovat per Consell Escolar en data 5 de juny de 2020.

El document recull totes les mesures que els documents específics emesos per les autoritats sanitàries han establert: organització d’alumnat, personal del centre, espais, grups, horaris… així com les mesures de protecció i prevenció, neteja i desinfecció d’espais.

PLA D’OBERTURA DE L’ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ (6è)

 

Ajuts menjador del Consell Comarcal curs 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja s’han aprovat les bases per a a convocatòria dels ajuts de menjador escolar que ofereix el Consell Comarcal pel curs 2020-2021.

Les mesures de confinament i les mesures sanitàries deriven en que la tramitació dels ajuts per proper curs serà principalment telemàtica, i les famílies podran accedir a la web del Consell Comarcal    www.elbaixllobregat.cat   i realitzar el tràmit.

El termini per a la presentació de sol·licituds és del 4 al 17 de juny de 2020.  

Us demanaran l’IDALU (número identificatiu de l’alumne). Els alumnes de l’escola trobareu aquest identificador en el darrer informe d’avaluació. L’alumnat que ha fet la preinscripció per P3 a la nostra escola, trobareu aquest número al resguard de preinscripció.

Us adjuntem dos documents que us facilitaran la gestió d’aquest tràmit:

Sant Jordi 2020

a

Per a totes les famílies, nens i nenes de l’escola,

per un Sant Jordi diferent però no menys especial,

amb molt de carinyo de tots nosaltres!!

 

Si voleu veure el VÍDEO cliqueu a sobre de la imatge

A totes les famílies, nens i nenes…

Benvolgudes famílies, nens i nenes,

Totes les persones que treballem a l’escola (el conserge, l’administrativa, l‘equip de menjador, els monitors/es d’acollida i extraescolars, el professorat i l’equip directiu) us trobem molt a faltar i tenim moltes ganes de tornar-vos a veure.

És una situació especial en la que us volem fer saber que malgrat la distància, estem al vostre costat i volem participar del vostre dia a dia. Mai ens havíem demanat una cosa tan fàcil, però tant important  #QuedatACasa

Nosaltres també ens quedem a casa.

Si entreu al bloc de cada cicle trobareu una sorpresa que us ha preparat cada equip docent amb molta il·lusió.

Estem en contacte, tot anirà bé!!

Tot anirà bé

Benvolgudes families i alumnes, com ja sabeu, l’estat d’alarma decretat pel govern ha estat perllongat.
Aprofitem per informar-vos que TV3 i Catalunya Ràdio han arribat a un acord amb el Departament d’Educació per fer difusió a través de la seva programació de les orientacions i consells… Llegeix més»

Treballem des de casa

Com ja sabeu, el temps de confinament s’està allargant i tot el professorat ens hem organitzat per enviar-vos una planificació setmanal d’activitats i recursos de les diferents àrees que penjarem cada dimecres al matí a la web de l’escola.

Podreu trobar aquestes activitats dins del menú (situat a la part superior dreta) o clicar aquí a sobre del cicle educatiu del vostre fill/a: Educació InfantilCicle Inicial, Cicle Mitjà o Cicle Superior.

Dins de cada cicle hi trobareu un correu electrònic per nivell educatiu on us podreu posar en contacte amb els tutors/es per aclarir qualsevol dubte.

Tot i que les activitats són recomanables i no avaluables (seguint les indicacions del Departament d’Educació) us animem a fer-les.

Desitgem que tots i totes estigueu bé i esperem veure’ns aviat!

Portes Obertes

Donat que el Centre romandrà tancat des del dia 13 al 27 de Març, seguint les instruccions del Departament de Salut i d’Educació, com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, s’anul·la la Jornada de Portes Obertes del dia 18 de Març.

Si voleu saber més de la nostra escola, us convidem a veure el vídeo (on mostrem el que fem al nostre centre) i a descarregar el nostre tríptic informatiu.

Trobareu també altres informacions del vostre interès dins del menú (situat a la part superior dreta d’aquesta pàgina).

Tancament Escoles

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.