La rua de les 72 emocions

El passat dijous 11 de febrer a l’escola vam celebrar una de les festes més esperades de l’any: el Carnaval de l’Esperança. 

Aquest any, a diferència dels anteriors, ens hem disfressat tots de la mateixa temàtica; les emoticones. Com ja sabeu, les emoticones són imatges de rostres que serveixen per expressar emocions. 

A més, el fet de disfressar-nos tots del mateix, ha servit per potenciar entre els nostres alumnes la idea d’unitat, ja que la covid ens obliga a dur a terme les activitats de manera diferenciada per grups, i no ens permet executar activitats barrejant grups bombolla. 

El primer estadi va encarregar-se de confeccionar amb molta il·lusió unes disfresses que van quedar tan boniques, que acabat el carnaval, han estat aprofitades per decorar els passadissos de l’escola. 

Els alumnes de les AIS van ser els encarregats d’organitzar la desfilada i dinamitzar la festa amb les últimes tendències musicals. Cal destacar la implicació dels alumnes de les AIS, i fins i tot els referents d’aquests grups valoren molt positivament la predisposició i iniciativa mostrada durant l’esdeveniment. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>