Viatge a Buchenwald

Aquest curs tornem a participar en la visita del camp de concentració de Buchenwald, a prop de la ciutat de Weimar. Les nostres alumnes Paula Jiménez i Noelia Gutiérrez participen enguany i van acompanyades de la professora Mercè García. El grup el formen altres alumnes… Llegeix més»

Guia per les famílies 1r ESO

Aquí podeu trobar la guia per les famílies de 1r d’ESO.
Benvolguts,
Des de l’Institut Torrent de les Bruixes us donem la benvinguda al nou curs escolar que comença el 14 de setembre. Aquesta guia pretén donar informació sobre l’organització i el funcionament del nostre centre, però… Llegeix més»

Beques d’estiu alumnes 1r i 2n d’ESO

El Ministerio de Educación, Cultura y Deporte ha convocat unes beques d’estiu pels alumnes de 1r i 2n d’ESO per a participar al “Programa de Inmersión Lingüística en colonias de vacaciones”
Es treballaran aspectes orals en  llengua anglesa, a instal·lacions situades per diferents punts de la… Llegeix més»

Ja són a Roma

L’alumnat de 4t d’ESO ja gaudeix, des d’aquest matí, de la ciutat eterna.
Amb un guia oficial visitaran durant aquests dies el Panteó,  la Piazza Navona, la famosíssima Fontana di Trevi, els Museus Vaticans i la Capilla Sixtina, el Foro, el Coliseu…..Quina enveja!!!

Presoners del mar

L’autor de novel·les juvenils, l’Arturo Padilla, ha vingut a visitar el Torrent de les Bruixes per escoltar i compartir les impressions, les opinions, les preguntes, … de l’alumnat de 1r d’ESO amb relació a la novel·la “Presoners del mar” que han llegit a la… Llegeix més»

Festa de 4t d’ESO


Demà divendres 9 de juny l’Associació de Famílies (AFA) del Torrent de les Bruixes organitza la Festa de 4t d’ESO per felicitar l’alumnat que finalitza la seva etapa a l’Educació Secundària Obligatòria.
La Festa començarà a les 19h i a ella estan convidats també els… Llegeix més»