Hem guanyat el premi Participa a l’escola 2017 !!!

Premi Participa a l'Escola 2017

En el següent enllaç podeu veure el projecte guanyador:

Ins_Moianès_som_una_pinya

 

Els alumnes de 4t i Batxillerat assisteixen a una xerrada sobre Prat de la Riba

El passat 13 de desembre, els alumnes de 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat van assistir a una xerrada, a les Faixes, sobre Enric Prat de la Riba, personalitat que va ser molt important per Catalunya a la seva època.
Joan Esculies, Doctor en… Llegeix més»

Esdeveniment animalari a la plaça Major de Moià

Els animals de la comarca del Moianès han decidit reunir-se a la plaça Major de Moià amb l’objectiu de conèixer-se i aprendre una mica més els uns dels altres. És així com els alumnes de primer d’ESO han volgut tancar el projecte educatiu d’aprenentatge interdisciplinar “Pla d’espais… Llegeix més»

Eficiència, estalvi d’energia i canvi climàtic

La Cristina Forcada, llicenciada en Ciències Ambientals i membre de GAIA – Serveis Ambientals, ha proposat als alumnes de Ciències per al Món Contemporani de 1r de Batxillerat un estudi sobre el consum i l’estalvi energètic. El taller s’estructura en dues sessions separades per 15… Llegeix més»

El clàssic de mirar-se el dit amb el binocular

Les principals eines de treball a les pràctiques de laboratori de Biologia i Geologia de Primer d’ESO són la lupa binocular i el microscopi òptic, instruments que ajuden als alumnes a observar i a descriure amb detall els elements estructurals del cos dels diferents éssers vius. D’aquesta manera,… Llegeix més»