Departament d'Ensenyament

Reconeixement-Assessorament 

CICLES FORMATIUS

Mesures flexibilitzadores

Control Faltes Assistencia 

NODES GAUDÍ 

Moodle 2.0 

No estàs matriculat/da a cap curs.

Projecte Apadrina 

imatge

Pàgines WEB Projecte:

WebWeb

Vídeos: 

vídeo

AFROTRIVIAL

Blogs de l'institut Gaudí 

BLOG MATEMÀTIQUES
Logo MATES

BLOG VIATGE ITALIA 2016
Logo ITALIA 2016

BLOG VIATGE BERLIN 2015
Logo BERLIN 2015

BLOG VIATGE ITALIA 2015
Logo ITALIA 2015

BLOG DE SANT JORDI 2014
Logo SANTJORDI

LENGUA Y LITERATURA ESPAÑOLA
Blog de Literatura Española Logo SAGA

CICLES

Logo PICAMATALASSOS

Educació Infantil

Logo VISUALART

PERFIL DEL CONTRACTANT 

INTRANET DEPARTAMENT ENSENYAMENT 

AMPA IES GAUDÍ 

Formularis 

No teniu accés a cap formulari

Intranet de l’INS GAUDÍ Reus

ATENCIÓ:

MIGRACIÓ del Servei ÀGORA-INTRANEB a ÀGORA-NODES

L'evolució de la tecnologia en aquests darrers anys ha fet necessari redefinir el servei "Àgora-Intraweb" incorporant-hi noves funcionalitats, millorant-ne la usabilitat i adaptant-lo a les característiques dels dispositius mòbils. Aquesta evolució ha donat lloc al nou servei "Àgora-Nodes", que presenta importants millores.

http://agora.xtec.cat/iesgaudi

Per tant de cara al proper curs 2016-2017, deixara de ser operatiu el servei "Àgora-Intraweb" donant pas al nou servei "Àgora-Nodes"

El calendari del procés de migració serà el següent:

15 de juliol de 2016: Els espais "Àgora Intraweb" entraran en modalitat de "només lectura". S'hi podran consultar tots els continguts, però no serà possible publicar-ne de nous.

2 de novembre 2016: Els espais "Àgora-Intraweb" deixaran d'estar visibles públicament.

9 de gener de 2017: Fi de les operacions de la infraestructura de servidors d'"Àgora-Intraweb".

Notícies

No registrats: III Fira Tastet de Ciència

Enviada per jgebelli el 18/Mai/2016 - 23:34

Categoria per a continguts per a no registrats

III Fira Tastet de Ciència

El passat dissabte 7 de maig vam participar en la III Fira Tastet de Ciència que va tenir lloc a la plaça de l’Univers a Reus, al costat del centre comercial La Fira de Reus.Vam presentar diferents microtallers i experiments interactius, que van ser explicats, a joves i a grans, per parts dels nostres alumnes: Mireia Ferré, Jordina Caprubí, Naïm Planisolis, Santiago Adamé, Marina Sánchez, Winona Cajigos, Helena González, Olalla Garzón, i Andrea Benlliure. Un gran agraiment a tots ells per la seva implicació i disposició!A la Fira, hi van ser presents escoles i instituts de Reus i d’altres pobles propers així com diferents facultats de la URV i entitats diverses.El temps meteorològic va acompanyar i vam poder gaudir d’una bona tarda. Interessant, plena de recerca, colors, ciència i diversió.

No registrats: Festival juvenil de teatre grecollatí

Enviada per ahoces el 18/Mai/2016 - 10:19

Categoria per a continguts per a no registrats

Festival juvenil de teatre grecollatí

L'alumnat de Cultura clàssica, Llatí i Grec de l'Institut Gaudí va assistir  el 19 d'abril al Festival de teatre clàssic celebrat al Camp de Mart de Tarragona, on la companyia Noite Bohemia d'A Coruña va representar la tragèdia Les Bacants d'Eurípides i la comèdia Miles gloriosus de Plaute. Va ser tot un plaer gaudir d'unes obres de teatre treballades a classe a fi de conèixer els orígens i l'essència del teatre.

No registrats: Sant Jordi a l'institut Gaudí

Enviada per jgebelli el 07/Abr/2016 - 21:34

Categoria per a continguts per a no registrats

Sant Jordi a l'institut Gaudí

Enguany la celebració de Sant Jordi a l’Institut s'avança un dia. El divendres 22 d'abril farem activitats per a tots els gustos: des de tallers de relaxació, a jocs romans, linogravat, torneig de quidditch, karaoke, ceràmica, fotografia, sketch up...  I tot això sense oblidar la cerimònia d’entrega de premis del Concurs literari de microrelats que inclourà una cantada de la coral i una representació de Romeu i Julieta en anglès. La jornada començarà a les 8.30 i acabarà a les 2. El dia promet! 

Bona diada de Sant Jordi!

Cliqueu aqui si voleu veure tots els tallers que es faran aquell dia.

No registrats: intercanvi-reus-cerdanyola

Enviada per tclaramunt el 06/Abr/2016 - 12:03

Categoria per a continguts per a no registrats

Intercanvi Reus-Cerdanyola

Resultat d'imatges de Cerdanyola del Vallés

Els alumnes de 1er d'ESO han participat en dues jornades d'intercanvi amb alumnes d l'INS BANÚS, de Cerdanyola del Vallés. Durant els dos dies de convivència, els alumnes han mostrat els indrets més destacats de cada ciutat, han estat uns magnífics guies turístics i han gaudit amb la lectura de textos literaris. A més a més, han compartit experienciues i han participat en un concurs de fotografia amb mòbil, la resolució del qual esdevindrà el dia de Sant Jordi als corresponents centres. Podeu vieure el video en aquesta mateixa pàgina.

No registrats: Sant Jordi 2016

Enviada per jgebelli el 15/Mar/2016 - 13:27

Categoria per a continguts per a no registrats

Per consultar les Bases feu clic a " Llegeix més"

No registrats: THE FONIX 2016

Enviada per lgalceran el 25/Feb/2016 - 11:29

Categoria per a continguts per a no registrats

Un any més els nostres alumnes participaran en el 9è CONCURS D'ANGLÈS INTERESCOLAR DE CATALUNYA THE FONIX.

Aquest any les alumnes classificades són LORENA ROXANA MARGARIT 2ESO, FEI FEI ZHENG 3ESO, ANDREA CANALS BEJARANO 4ESO , ALBA CUADRADO ORTIZ 1BAT. Totes elles tenen ara el repte de la propera fase classificatòria el dissabte 27 de febrer a Tarragona.

GOOD LUCK!!

No registrats: GAUDÍ EN ESCENA

Enviada per tclaramunt el 24/Feb/2016 - 13:14

Categoria per a continguts per a no registrats

ALUMNES DE L’INSTITUT GAUDÍ HAN ESTAT SELECCIONATS PER CAIXAESCENA

 

El projecte teatral, La guerra de las emociones, dels alumnes de 2n d’ESO de l’institut Gaudí de Reus ha estat seleccionat per la Fundació La Caixa, dintre del seu programa Caixaescena,  el qual  dóna suport a projectes teatrals innovadors.

Categoria per a continguts per a no registrats

L'Institut Gaudí rep un tercer premi en el concurs Odissea 2016

Alumnat de 1r de Batxillerat de Llatí i Grec (Alba Cuadrado, Sanae El Harrak, Miquel Masip, Alicia Ponce i Víctor Ródenas) ha participat entre els dies 1 i 4 de febrer en el concurs Odissea sobre cultura clàssica aconseguint un esplèndid tercer premi entre una setantena de centres de tota Catalunya i més de 300 equips.

Felicitats, "Clàssics"

Categoria per a continguts per a no registrats

Alumnes de l'INS GAUDÍ guanyen el 3r premi de la Fundació Privada Reddis

El projecte “Més que un estiu” del cicle superior d'Educació Infantil de l'INS GAUDÍ, va guanyar el 3r premi, de la primera edició de premis als projectes de Formació Professional de la Fundació Privada Reddis. Les autores del projecte guanyador d'aquest 3r premi van ser Marina Valdepeñas, Anna Rodríguez, Alba Ruíz i Jennifer Zafra, alumnes del CFGS d'educació Infantil de la promoció 2013-2015. 

Imatge 1. Alumnes guanyadores, amb membres de l'equip directiu del centre i professorat de cicles

         

Imatge 2. Exposició del projecte a la fundació Reddis el dia 19 de gener. D'esquerra a dreta: Anna Rodríguez, Alba Ruiz, Marina Valdepeñas i Jennifer Zafra.

Imatge 3. Moments abans de l'exposició del dia 19 de gener (Jennifer Zafra, Marina Valdepeñas, Anna Rodriguez i Alba Ruiz)

No registrats: PROVES D'AVALUACIÓ DE 4t d'ESO

Enviada per ahoces el 21/Gen/2016 - 09:41

Categoria per a continguts per a no registrats

PROVES D'AVALUACIÓ DE  4t d'ESO 2016

Els dies 16 i 17 de febrer es duran a terme les proves de competències bàsiques de Llengua Catalana, Llengua Castellana, Llengua Anglesa, Matemàtiques i àmbit Científic-tecnològic prescrites pel Departament d'Ensenyament. Aquestes proves són obligatòries i tenen un caire orientador, és a dir, es tenen en compte de cara a l'avaluació final de l'etapa d'ESO.

Us adjuntem els documents informatius per a l'alumnat i les famílies.

Atentamen

La Direcció de l'Institut Gaudí

INFORMACIÓ FAMILIES INFORMACIÓ ALUMNES

Categoria per a continguts per a no registrats

El INS Gaudí ha sido seleccionado para participar en los Encuentros  de CaixaEscena 2015-2016  de la Fundación La Caixa.

Nuestro grupo teatral: Gaudí en escena.

Nuestra obra: La guerra de las emociones.

Curso:2º de la ESO.

El Programa va dirigido a los grupos de teatro registrados en CaixaEscena que presentaron su proyecto y ha sido valorado y seleccionado para poder participar en dicho programa formativo, ya que supone el punto culminante del proceso de creación de la obra teatral, donde se ofrece asesoramiento y formación artística a profesores y a alumnos, para mejorar sus propios proyectos.

            En este sentido, los Encuentros, que se organizan en todo el territorio estatal, son una oportunidad para contrastar proyectos, y un excelente espacio de convivencia y trabajo teatral entre jóvenes, artistas y profesores. Durante el fin de semana, profesionales del mundo del teatro –actores, directores y músicos– comparten su conocimiento al servicio de la comunidad educativa y los grupos reciben asesoramiento profesional, lo que supone un impulso determinante para alcanzar el máximo potencial artístico posible.

            Una vez más, en este curso se renueva esta cita tan intensa para todos: una oportunidad de amistad, una explosión de alegría, un catalizador de emociones y una oportunidad para sentirse parte de la comunidad CaixaEscena.

¡Os esperamos!

 

 

Departamento de Lengua española

Teresa Claramunt

Azahara Ciudad

Categoria per a continguts per a no registrats

L'Institut Gaudí amb El projecte Som la pera rep el 3r premi de Els imprescindibles del Baix Camp 2015

L'Institut Gaudí, juntament amb el Gabriel Ferrater, amb el projecte coordinat per l'URV Som la pera, rep el 3r premi de la gala Els imprescindibles del canal Reus TV, d'entre 10 finalistes i més 100 candidatures. Aquests premis pretenen reconèixer la tasca social que realitzen diferents institucions de Reus i el Baix Camp.

Enhorabona a les nostres alumnes que han dut a terme aquest projecte: Andrea Canals, Nerea Carrión i Cassandra Rodríguez.

No registrats: Violència de gènere. I tu què en penses?

Enviada per ahoces el 26/Nov/2015 - 14:02

Categoria per a continguts per a no registrats

Violència de gènere. I tu què en penses?

Dins les activitats tutorials d'igualtat de gènere i en col·laboració amb l'Oficina jove de l'Ajuntament (Epijove), els nostres corresponsals han muntat un mural al vestíbul de l'Institut on l'alumnat ha pogut manifestar per escrit les seves opinions i parers sobre aquest tipus de situacions. Es tracta que el nostre alumnat prengui conciència sobre un greu problema social.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Juny 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Vìdeo del Mes d'abril de Matemàtiques 

Curs 2014-15: Metodologia del joc de TEI 

Curs 2014-15 Visita al Parlament i al Liceu de Barcelona 

Curs 2013-14 - Sortida al Parc de Bombers de Reus 

Sortida als Parc de Bombers de Reus de tots els primers de cicles

Curs 2013-14 - Viatge Madrid Alumnes Batxillerat 

Curs 2013-14 - Sortida alumnes Necropoli Tarragona 

Curs 2013-14 - Sortida alumnes cicles Institut Pere Mata 

BLOGS I PÀGINES WEB 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb