Departament d'Ensenyament

Qui hi ha? 

Hi ha -9 visitants i 10 usuaris connectats.

Contrasenya perduda 

Si heu perdut la contrasenya d'accés a la intranet, feu servir l'enllaç de sota per recuperar-la:

Recuperació automàtica de la contasenya

Benvingut/da a la Intranet de l'Ins. Castellbisbal

Per visualitzar i utilitzar correctament la intranet feu servir el MOZILLA FIREFOX

Notícies

Informacions: Llibres text

Enviada per admin el 28/Jun/2016 - 09:19

Llista de llibres per al curs 2016-2017

A continuació teniu la llista de llibres que cal tenir per al curs vinent, classificats per cursos. A la llista de llibres per a l'alumnat amb atenció a la diversitat hi ha agrupats els llibres que corresponen a aquests alumnes per a tots els cursos de l'ESO.

Llibres biblioteca d'aula

Enviada per direccio el 23/Jun/2016 - 12:49

Retorn llibres biblioteca d'aula 2015-2016

Comuniquem a les famílies dels alumnes que tenen encara llibres de la Biblioteca d'Aula, aprofitin aquests dies per portar al centre el material que s'ha de retornar.

Per qualsevol dubte poden contactar amb nosaltres amb els canals habituals de comunicació.

La direccció

Informacions: DELF

Enviada per admin el 16/Jun/2016 - 12:17

Diplôme d'études en langue française (DELF)


Seguint la línia iniciada ja l'any passat pel Centre de promoure la presentació d'alumnes a les proves oficials de francès per a l'obtenció del DELF, enguany un total de dotze alumnes entre 4t d'ESO i 1r de batxillerat van realitzar aquestes proves durant el mes d'abril. En aquest sentit, estem contents de poder comunicar que tots aquests alumnes han estat admesos amb notes molt satisfactòries, fet que els permetrà poder acreditar el seu nivell de francès amb un títol oficial quan hagin de cumplimentar el seu CV.

Enhorabona nois i noies! Aquesta és la recompensa al vostre esforç i a la vostra constància. Esperem que això us motivi a mantenir l'interès en l'estudi d'aquesta llengua.

Informacions: Fotografia matemàtica

Enviada per admin el 07/Jun/2016 - 10:43

Concurs de Fotografia Matemàtica

Ja fa anys que l’Institut Castellbisbal, tot donant una versió diferent, més lúdica, de les matemàtiques convoca un concurs intern de fotografia matemàtica per Sant Jordi.

Els guanyadors d’aquest concurs participen alhora, en representació del Centre, en el Concurs que organitza l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i l’Aprenentatge de les Matemàtiques).

El veredicte final es va fer públic el passat dimarts 31 de maig al Cosmocaixa, i varem tenir l’alegria d’haver guanyat un Premi.

L’alumna Clàudia González Blanco, de 3r d’ESO, ha guanyat el primer premi en la categoria 3r-4t d’ESO amb la fotografia “Pluja de Probabilitats”.

         

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Juny 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3* 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17* 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

iKB+ 

 • Bad Company: El vídeo de 3r (Filma’t)
 • Acte de final de curs de 2n de batxillerat de l’Institut Castellbisbal
 • Pasalacabra!!
  Resum de l’espectacle organitzat per “La jugada” per a la celebració de Carnestoltes, el passat 5 de febrer a l’Auditori Els Costals. Muntatge del vídeo a càrrec  d’Hèctor Rodríguez, de 2n d’ESO A.
 • COM EM VEUS? SÓC MÉS QUE UNA MALALTIA MENTAL
  El passat divendres dia 8 d’abril, els alumnes de psicologia de primer i segon de Batxillerat del l’Institut Castellbisbal van assistir a la xerrada sobre malalties mentals Sóc més que una malaltia mental, en la qual van participar quatre persones que havien patit o patien malalties mentals, exactament l’esquizofrènia i la depressió major, acompanyats de […]
 • Futbolistes de llegenda: Johan Cruyff
  L’holandès Johan Cruyff va morir el 24 de març de 2016. La mort de Cruyff va significar molt per a la seva família però sobretot per als barcelonistes, ja que gràcies a ell la dinàmica de joc que hi ha ara al Barça és diferent. Va descobrir  el 3-4-3, cosa que li va permetre crear un […]

Blocs del centre 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb