Departament d'Ensenyament

Qui hi ha? 

Hi ha 1 visitants i 0 usuaris connectats.

Contrasenya perduda 

Si heu perdut la contrasenya d'accés a la intranet, feu servir l'enllaç de sota per recuperar-la:

Recuperació automàtica de la contasenya

Benvingut/da a la Intranet de l'Ins. Castellbisbal

Per visualitzar i utilitzar correctament la intranet feu servir el MOZILLA FIREFOX

Notícies

Informacions: Sant Jordi 2015

Enviada per admin el 21/Abr/2015 - 10:49

Actes de la Diada de Sant Jordi 2015

El dijous vinent 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, l'Institut Castellbisbal té previst organitzar diferents actes al llarg de la jornada.

A les 9.00 h els "cuiners" del centre ens presentaran les seves creacions en forma de pastís. Tots els participants podran explicar el seu pastís, fer un tast i votar el millor d'entre tots els candidats. Es donarà premi al més original i, evidentment, al més exquisit.

A les 11.20 h, a la sala d'actes del nostre centre, es farà entrega dels premis als guanyadors dels concursos literaris, artístic i dels concursos de fotografia matemàtica i moments de lectura.

A les 13.00 h tenim previst iniciar l'acte d'homenatge al nostre company i amic Joan Margarit Ribas, on diferents alumnes, exalumnes i professors retran un últim adèu al nostre professor de socials i història de l'art. La durada prevista és d'una hora aproximadament i l'espai de realització, l'auditori de Castellbisbal.

Aquest acte és obert a tota la comunitat educativa de Castellbisbal i a totes aquelles persones que han tingut una relació especial amb el Joan.

Informacions: SOLIDARITAT AMB L'INS JOAN FUSTER

Enviada per direccio el 20/Abr/2015 - 21:08

SOLIDARITAT AMB L'INS JOAN FUSTER

Tota la nostra solidaritat i el nostre condol pels terribles fets que han sacsejat a la comunitat educativa de l'Institut Joan Fuster de Barcelona. El dimarts 21 d'abril farem 5 minuts de silenci en record i solidaritat amb les víctimes i les seves famílies.

Informacions: Fonix

Enviada per admin el 13/Abr/2015 - 07:56

Concurs interescolar The Fonix

L'alumne de 2n de Batxillerat Guillem Maurenza Illescas ha estat sel·leccionat per anar a la Fase Final del 8è Concurs d'Anglès Interescolar Fonix 2015, que tindrà lloc el dissabte vinent 18 d'abril. Haurà de competir amb els alumnes de més nivell de tot Catalunya.

Estem molt orgullosos del resultat obtingut fruit del seu molt alt nivell. Felicitats Guillem i bona sort a la final!

Patricia Martínez

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Abril 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
   1 2 3 4 5
6 7 8* 9 10* 11 12
13 14 15* 16* 17 18 19
20* 21 22* 23 24 25 26
27 28* 29* 30

iKB+ 

 • Banksy
  Banksy és un artista del carrer conegut mundialment. Va néixer el 1975 a Bristol, Anglaterra. Els seus grafits són fets amb trepa (tècnica consistent a aplicar pólvores de color, pintura o similars a través d’una plantilla anomenada estergit o trepa amb el dibuix a obtenir retallat o perforat). Oculta el seu nom, ja que fa els graffitis a […]
 • L’art de la comèdia d’Eduardo de Filippo al TNC
    El passat dia 10 d’abril, un grup d’alumnes i professors de l’institut vam assistir a l’obra teatral L’art de la comèdia d’Eduardo de Filippo, dirigida i protagonitzada per Lluís Homar. A sota us passem les valoracions que n’han fet alguns dels alumnes que hi van assistir.   L’obra començava amb la presentació del director, […]
 • 70 ANYS DE LA MORT D’ANNA FRANK
  El passat mes de març es van complir setanta anys de la mort d’Anna Frank. Els historiadors no es posen d’acord a l’hora de datar el dia exacte de la mort de l’Anna. Però el que és segur és que va ser el mes de març de 1945 en el camp de concentració de Bergen-Belsen […]
 • Torneig de Korfbal: Inst. Castellbisbal contra IE Les Vinyes
  El dimarts dia 24 de març els alumnes de 2n i 3r d’ESO vam participar en un petit torneig de Korfbal, organitzat per la federació catalana d’aquest esport, en què també van prendre part alumnes de Les Vinyes, l’altre centre de secundària del poble, i que es va disputar a l’Illa esportiva. Ens va costar […]
 • El nou equip d’IKB+

Blocs del centre 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb