Departament d'Ensenyament

Qui hi ha? 

Hi ha 1 visitants i 0 usuaris connectats.

Contrasenya perduda 

Si heu perdut la contrasenya d'accés a la intranet, feu servir l'enllaç de sota per recuperar-la:

Recuperació automàtica de la contasenya

Benvingut/da a la Intranet de l'Ins. Castellbisbal

Per visualitzar i utilitzar correctament la intranet feu servir el MOZILLA FIREFOX

Notícies

Informacions: Mediació

Enviada per admin el 25/Mai/2016 - 07:33

Trobada d'equips de mediació 2016

Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) a Terrassa

Ja fa uns quants anys que participem en les trobades d'equips de mediació amb d'altres centres que també tenen aquest servei de mediació com a eina més per respondre als conflictes des d'un vessant de cultura de la pau.

Aquest any hem pogut assistir amb el grup d'alumnes mediadors de 4t d'ESO. Aquesta trobada és una activitat més de formació dels nostres alumnes. El tema sobre el qual hem fet els tallers ha estat el de la discriminació i els estereotips.

La valoració que han fet els nostres alumnes ha estat molt positiva, en especial els va agradar la col·laboració dels alumnes de batxillerat d'arts escèniques de Viladecavalls que van representar una petita obra que posava de manifest la discriminació en diferents situacions.

Aquest any, fins i tot, aquesta trobada ha tingut ressó en el diari de Terrassa, que dedicava un reportatge en portada i en les dues primeres pàgines.

En total vam assistir a la Trobada 114 alumnes de secundària de 13 centres de Terrassa i Castellbisbal.

Informacions: PFI

Enviada per admin el 13/Mai/2016 - 09:02

Calendari de preinscripció Programes de formació i inserció. Curs 2016-2017


El mes de maig s'obre el termini de preinscripció dels programes de formació i inserció. Per presentar les sol·licituds corresponents cal que us adreceu a la secretaria del centre dins d'aquest horari.

El calendari de tot el procés de preinscripció i matriculació és el següent:

Període de presentació de sol·licituds Del 17 al 27 de maig
Entrevistes d'orientació i valoració Del 17 al 6 de juny
Publicació de relacions baremades de sol·licituds 7 de juny
Període de reclamacions de la llista de baremació provisional Del 8 al 10 de juny
Publicació de relacions baremades definitives 14 de juny
Publicació de l'oferta final 1 de juliol
Llistes definitives d'alumnes admesos 1 de juliol

Període de matrícula

De l'1 al 9 de setembre


Podeu trobar més informació sobre aquest procés i també els impresos que cal omplir a la pàgina web del Departament d'Enseyament i a l'apartat Llegeix més... d'aquesta notícia.

Informacions: Korfball

Enviada per admin el 04/Mai/2016 - 10:43

L'equip de Korfbal de l'Institut a la fase final de Korfbal del Vallès Occidental

El passat dijous 28 d'abril l'equip de Korfbal de l'Institut Castellbisbal, format per alumnes de 4t d'ESO, va participar en la fase final de Korfbal del Vallés Occidental, una competició formada per 20 equips, dividits en quatre grups, i on només sortiria un guanyador per aconseguir plaça a la gran final de Catalunya. Per arribar a aquest objectiu, l'Institut Castellbisbal havia de classificar-se primer de grup, arribar a semifinals i avançar fins a obtenir el triomf a una possible final.

Després de derrotar en l'últim partit de classificació al Can Jofresa A, el nostre equip va aconseguir la primera posició de grup i va arribar a les semifinals. Unes semifinals que es varen superar amb solvència i que donaven l'oportunitat de disputar la final. Un cop arribat fins aquí, només quedava un pas per classificar-se per la final de Catalunya. El nostre rival, els Salesians de Terrassa, malauradament, va ser un rival més eficaç, i obtingueren la victòria amb tres punts de diferència.

Malgrat la petita desil·lusió, l'experiència va ser molt positiva, tenint com a recompensa el premi al fair-play, a part de la segona posició.

Informacions: Preinscripció postobligatòria

Enviada per admin el 03/Mai/2016 - 10:42

Calendari de preinscripció Batxillerat i Cicle Formatiu. Curs 2016-2017


El mes de maig s'obre el termini de preinscripció de l'alumnat de postobligatòria. Per presentar les sol·licituds corresponents cal que us adreceu a la secretaria del centre dins d'aquest horari.

El calendari de tot el procés de preinscripció i matriculació és el següent:

Període de presentació de sol·licituds Del 18 al 25 de maig
Publicació de relacions baremades de sol·licituds 6 de juny
Període de reclamacions de la llista de baremació provisional Del 7 al 9 de juny
Publicació de relacions baremades definitives 17 de juny
Publicació de l'oferta final 30 de juny
Llistes definitives d'alumnes admesos 4 de juliol

Període de matrícula
Període de matrícula extraordinària (alumnes de batxillerat pendents d'exàmens de setembre)

Del 5 al 12 de juliol
Del 7 al 9 de setembre


Podeu trobar més informació sobre aquest procés i també els impresos que cal omplir a la pàgina web del Departament d'Enseyament i en aquest document.

Informacions: Concurs escriptura

Enviada per admin el 22/Abr/2016 - 09:50

Concurso de jóvenes talentos Coca-Cola

El sábado 9 de abril fui junto a Gisela González, Gisela Roca, Olga Clemente y Ainhoa Diéguez de 2do al “Concurso de jóvenes talentos 2016” que organizaba Coca-Cola en el colegio de la Salle en Manresa. Al llegar allí había otros niños que también participaban. Tras mirar las listas entramos dentro donde nos hicieron una foto a todos los niños aguantando una Coca-Cola. Nos condujeron a una sala muy grande donde había muchas mesas de cuatro personas con hojas, un bolígrafo y una caja en cada sitio de cada mesa. Olga, Gisela R. y yo nos sentamos en una mesa; Gisela G. y Ainhoa, en otra. Una vez todos sentados nos explicaron las reglas y nos dijeron que cada niño abriera su caja, en el interior había una cajita de música con una frase y con eso nos teníamos que inspirar para hacer nuestro relato. Nos dieron dos horas para escribirlo, durante las cuales primero lo escribimos en sucio, y luego lo pasamos a limpio. Gisela, Olga y yo fuimos las ultimas en salir, y al  salir nos regalaron una camiseta de Coca-Cola y un refresco. En mi caso a la hora de escribir el relato hubiera necesitado un rato más y una hoja más, ya que solo nos dieron dos hojas por delante y por detrás. Mi relato trataba sobre el maltrato animal y los circos. Me hizo mucha ilusión ir y animo a participar a más personas.

Aitana Pérez
2n ESO A

Informacions: Gala

Enviada per admin el 19/Abr/2016 - 12:04

Canvi dia gala de Sant Jordi

Dilluns 25 d'abril
de 12.40 a 14.30 h
a l'Auditori de Castellbisbal
(Es donarà entrada als participants.)

El concurs de pastissos es manté per al dia 22 d'abril.

Informacions: Baetulo

Enviada per admin el 14/Abr/2016 - 08:41

L'alumnat de 1r d'ESO visita el Museu de Badalona. Baetulo romana

El passat divendres 8 d’abril els alumnes de 1r d’ESO varen visitar les instal·lacions del Museu de Badalona per tal de caminar per una part de la ciutat romana de Baetulo, fundada al segle I aC al territori que els romans van denominar Hispània, i observar-ne les restes excavades.

A més, també van tenir l’oportunitat de veure de molt a prop les estances d’una domus: la casa dels dofins, on vam observar la bellesa del mosaic situat a l’atri, amb el dibuixos geomètrics i les imatges dels dofins i d’altres animals marins, que donen nom a la domus.

En conjunt vam gaudir d’una visita força agradable i interessant i escoltàrem les explicacions sobre la vida, els costums i el luxe de quual gaudien els habitants de la ciutat de Baetulo; a més de poder observar la gran quantitat d’objectes trobats a les restes, que ens donen una visió del nivell de vida d’un poble, del qual encara som hereus.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Maig 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
       1
2 3* 4* 5* 6* 7 8
9 10 11* 12* 13 14 15
16 17* 18 19 20 21 22
23 24 25 26* 27 28 29
30 31

iKB+ 

 • Futbolistes de llegenda: Johan Cruyff
  L’holandès Johan Cruyff va morir el 24 de març de 2016. La mort de Cruyff va significar molt per a la seva família però sobretot per als barcelonistes, ja que gràcies a ell la dinàmica de joc que hi ha ara al Barça és diferent. Va descobrir  el 3-4-3, cosa que li va permetre crear un […]
 • USEE CHEFS: Pastís de Pastanaga
  Vols fer un pastís per a una celebració i els comensals estan a dieta o tenen al·lèrgia als làctics? Amb aquest pastís et donem una bona opció: té poc sucre, ja que està també endolcit amb pastanaga; no porta làctics; i, de greix, només porta una cullerada d’oli. I el més important: A més de sa, està […]
 • IKB+ Fashion: Aina Coll
  En aquesta imatge, de l’Aina Coll de 2n C, la nostra companya porta una samarreta bàsica de ratlles blanques i negres, que li combina molt bé amb els seus jeans boyfriends de color blanc. Aquesta vestimenta li queda genial amb les Adidas Superstar que van a joc. L’Aina va vestida amb el conjunt ideal per […]
 • La diversitat: Una nova obra d’art a l’institut
  La diversitat és un dibuix pensat i creat per l’alumne de l’Aula oberta Isaias Comino a l’assignatura d’Art, amb la col·laboració d’en Ricard Gimeno, per decorar una porta d’un magatzem al capdavall de les escales de l’ala nova de l’institut. Amb aquesta pintura es vol transmetre un sentiment de desigualtat social… Es presenta una obra abstracta que […]
 • La mentalitat de la societat. Poesia visual (II)
  El títol del nostre poema visual és La mentalitat de la societat. En el poema es poden veure dues cares de perfil als extrems, aquestes cares s’estan mirant mútuament però els impedeix veure’s una barrera que hi ha al mig amb la paraula societat. Aquesta barrera per un costat està més corba que per l’altre. […]

Blocs del centre 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb