Departament d'Ensenyament

Qui hi ha? 

Hi ha -28 visitants i 29 usuaris connectats.

Contrasenya perduda 

Si heu perdut la contrasenya d'accés a la intranet, feu servir l'enllaç de sota per recuperar-la:

Recuperació automàtica de la contasenya

Benvingut/da a la Intranet de l'Ins. Castellbisbal

Per visualitzar i utilitzar correctament la intranet feu servir el MOZILLA FIREFOX

Notícies

Informacions: Sopar 20 anys

Enviada per admin el 26/Mai/2015 - 08:44

Informacions: Intercanvi

Enviada per admin el 25/Mai/2015 - 19:53

Intercanvi amb AnglaterraAmb molta il·lusió estem preparant l'intercanvi amb alumnes d'Anglaterra. El mes de juny vinent un grup d'alumnes nostres de 1r de Batxillerat viatjaran a Anglaterra per estudiar durant una setmana a un institut anglès. Aniran a les mateixes classes que qualsevol alumne de batxillerat, la qual cosa considerem una gran oportunitat.

En el nostre projecte de millora volem donar impuls a les llengües estrangeres i aquesta és la millor manera, una setmana d'immersió.

Gràcies als contactes establerts arran del projecte Comenius, la visita a aquesta escola és gratuïta.


En aquests moments ja tenen tots  les seves parelles i comencen els contactes.Patricia Martínez

Informacions: Mediació

Enviada per admin el 25/Mai/2015 - 13:09

Trobada d'alumnat mediador 2015

Ja és el vuitè curs que els alumnes mediadors de 3r i 4t d'ESO de l’Institut Castellbisbal participem en una trobada a Sant Cugat, en la qual compartim  experiències amb alumnat mediador d’altres centres de secundària. Aquest curs ens han acompanyat sis alumnes de l'Institut Escola Les Vinyes.

Aquest curs hem fet Teatre Fòrum o participatiu, i un alumne de cadascun dels centres participants ha preparat una petita obra de teatre on es vivia una situació de conflicte molt real, i els espectadors havíem de dir què faríem en el seu lloc i fer els canvis pujant a l'escenari. A més hem gaudit dels tallers organitzats per alumnes mediadors d’altres centres i també alguns  alumnes del nostre institut han dinamitzat dos tallers. L'objectiu d'aquests tallers és implicar i interrelacionar els alumnes dels diferents centres de tal manera que siguin ells els protagonistes.

El passat dimecres 13 de maig es va fer aquesta sortida i va aplegar uns 150 alumnes. Vam gaudir de les instal·lacions i aules de l’Escola de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat, on hi ha aules insonoritzades que permeten fer els tallers sense destorbar els altres.

Felicito tots aquests alumnes i dono especialment l’enhorabona als que van dinamitzar els nostres tallers.

Engràcia Blesa
Coordinadora del Servei de Mediació

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Maig 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18* 19* 20 21 22* 23 24
25 26* 27 28 29 30 31

iKB+ 

 • Què serem de grans? Activitats d’orientació a 3r
  Els alumnes de tercer estem ja a l’últim trimestre i hem de començar a decidir les optatives que volem estudiar l’any vinent. A tutoria ens han donat un dossier d’orientació que haurem d’anar completant durant el trimestre. Es tracta  d’un nou projecte que té com a propòsit ajudar-nos a decidir què volem arribar a fer […]
 • Crònica avançada de la final de la Copa del Rei de futbol
 • Fairy tail
  Fairy Tail és un manga d’acció i d’aventures, però sobretot de màgia, creat pel japonès Hiro Mashima, que es va estrenar el 23 d’agost de 2006. La història comença quan la Lucy (una noia rossa, d’ulls de color xocolata i un bon cos) fuig de casa seva; llavors vol formar part del gremi dels seus […]
 • ENTRE PÁGINAS: CINE Y LITERATURA
  Natalia San Nicolás y Laura Jou han leído Las ventajas de ser un marginado, de Stephen Chbosky y han visto la adaptación cinematográfica protagonizada por Emma Watson, Logan Lerman y Ezra Miller. En el siguiente vídeo han hablado de sus impresiones y han leído algunos de los fragmentos más significativos de la novela, todo ello […]
 • Entrevista a Mark Jones
  Els membres de l’equip de redacció entrevisten el Mark, auxiliar de conversa en anglès a l’ Institut.

Blocs del centre 

Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb