Calendari inici de curs 2017-18

La primera setmana de setembre estarà dedicada a les recuperacions i la tria d’optatives* per part de l’alumnat de 2n i 3r d’ESO. El dia 13 es farà la presentació del curs i a partir del dijous 14 comencen les classes en horari habitual de 8:00 a 14:30. Fixeu-vos bé en les aules assignades en el document.

* Degut a que les optatives s’oferten segons el personal docent disponible, i la plantilla no està complerta fins al setembre, no es pot donar el llistat d’optatives fins el dia 7.

5 comentaris

  1. Foto del perfil de Felip LorenzoFelip Lorenzo Post author

   Si, el dia 13 presentació de grup (horari especial) i el 14 comencen les classes en horari ordinari.
   Si els vostres fills fan 2n o 3r d’ESO cal que vinguin el dia 7 i 8 per triar optatives.

 1. Satya Benítez

  Bon dia,
  Un dubte, el dia 7 de setembre en principi no hi sóm, la meva filla farà 2n i ha de triar optativa.
  És obligarori que l’alumna estigui el dia 7 o algun company li pot agafar la informació i ella ja la retornarà el dia 8?

  Moltes gràcies

  1. Foto del perfil de Felip LorenzoFelip Lorenzo Post author

   Li poden agafar la informació: un paper on estan els títols de les optatives on ella ha de triar per ordre de preferència. El dia 8 si que els hauria d’entregarm també li pot entregar algun company.
   De totes maneres que la persona que ho reculli li faci saber a la tutora o el tutor de grup.

   1. Maria Garcia

    Pero, si no estan le llistes, com puc saber a qui demanar-li que m’agafi els papers, pot anar qualsevol persona tot i que no vagi a la meva classe? Són tots iguals? Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>