Jornada tècnica: Enoturisme al Bages. Del raïm a la copa. Dilluns 27 de març de 2017

El Bages és terra de gran tradició vitivinícola, fet que la situa com una atractiva destinació turística a l’entorn de la cultura del vi.

Avui, una denominació d’origen pròpia reuneix 14 cellers, principalment, explotacions familiars que tenen una cura tradicional i molt personalitzada
de la vinya i que es tradueix en la qualitat del seus vins.

L’enoturisme és un nou model de turisme experimental i creatiu que combina gastronomia, turisme rural, cultura, i sobretot, vi. Una oportunitat
interessant per un territori vitivínicola, com és el Pla de Bages.

Lloc de realització
Escola Agrària de Manresa
Av. Universitària, 5-7 (Edifici FUB)
MANRESA

Més informació: Enoturisme al Bages. Del raïm a la copa

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través del formulari web https://goo.gl/VLQ2AK

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>