8/06/2017 – Jornada tècnica Esmolat d’eines de camp i motoserra

Jornada tècnica Esmolat d’eines de camp i motoserraDijous 8 de juny, vam celebrar a la finca de Can Poc Oli, una jornada gratuïta sobre com esmolar les eines de camp, ganivets, tisores, podalls, així com també la motoserra.

D’una banda, va participar David Pallarés, responsable de la coneguda i històrica empresa de ganivets de Solsona, Pallarés, va explicar els secrets i l’ofici d’esmolar. Per resumir va dir que “saber esmolar bé eren 20 segons de teoria i 20 anys de pràctica”.

D’altra banda, en Cesc Vilarrubias, expert arborista i formador de professionals del bosc, va explicar com esmolar la motoserra, no sense abans advertir als assistents, dels perills d’aquesta eina, una de les que provoca més accidents, i de la importància d’estar ben format i fer-ne un bon ús, per minimitzar tots els riscos.
La jornada va ser valorada molt positivament pels més de trenta participants que s’hi van inscriure.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>