OBRIM LES PORTES ALS SOMNIS

                                                                         

Les potablava en bateries

Abans de marxar de vacances teníem una nova tasca amb les nostres gallines potablava. Després de l’aparellament amb els galls ja les podem posar en bateries individuals per controlar els ous que posarà cada gallina.
Alumnat de cicle superior les hem traslladat una a una a… Llegeix més»

Cloenda de handbol 4rt

Finalitza el pla de promoció de handbol cooperatiu de l’alumnat de 4rt i quina millor manera que fer-ho amb una cloenda al Pau Gasol.
Hem compartit amb el Rafael Casanova partits on hem pogut mostrar valors, habilitats i hem aconseguit el repte cooperatiu de fer més… Llegeix més»

BENVIURE RÀDIO

9-3-2018

El programa de ràdio d’avui va carregat d’informatius sobre handbol i jocs. Els cuiners del Benviure us parlem d’una recepta ben sana i saludable i les reporteres us fem un resum del què han estat aquestes set setmanes en el nostre taller de ràdio.

RÀDIO BENVIURE

BENVIURE RÀDIO
2-3-2018
En aquest programa, els reporters i reporteres de Benviure ràdio us volem informar de notícies d’última hora, receptes innovadores i l’actualitat de la granja de la nostra escola.
Endavant! No us ho perdeu!


Creix amb el Peix (4rt)

Les classes de 4t, el Sistema Solar i les Constel·lacions, estem treballant el projecte del camí dels aliments i l’alimentació saludable.
El dia 16 de gener vam anar a  Mercabarna per créixer amb el peix.
Va ser una sortida en la que vam fer moltes activitats… Llegeix més»

MÚSICA ENTRADES I SORTIDES

Aquesta setmana la música d’entrada i sortida de l’escola són els Beatles! A les portes de l’escola podreu veure el cartell amb les cançons que escoltarem.

A continuació us l’ensenyem.

ENTREVISTA AMB LA YOLANDA

El divendres passat ens va visitar la Yolanda perquè volíem fer-li una entrevista. Els nois i noies de sisè, durant aquest segon trimestre estem treballant un projecte que engloba diferents activitats de matemàtiques, llengua catalana i anglesa, tecnologia, coneixement del medi natural… El tema és… Llegeix més»