ENIGMA 4: LA COPA MÀGICA

Atenció amb aquest enigma…

Si voleu, podeu reproduir-lo a casa utilitzant llumins i un objecte petit i rodó, així serà més sencill de trobar la resposta!.

4- LA COPA MÀGICA

llumins

cerilla enigma

LA SOLUCIÓ ÉS:  CLICA AQUÍ I HO VEURÀS…… SOLUCIÓ

Mohamed H. (15 anys)

Ens visiten…

Fa dies que des de l’escola de l’hospital estaven preparant la visita d’uns escriptors.
Avui han vingut a visitar-nos l’escriptora Alegria Julià i l’il•lustrador Antonio Santamaría. No m’esperava que jo els pogués conèixer.
Amb les preguntes que altres nens i nenes havien pensat nosaltres els hi hem fet una entrevista. Ens han contestat moltes coses sobre la seva professió. Ens ha agradat molt!.
Després l’Antonio ens ha fet un dibuix que m’ ha encantat.

Mohamed H. 15 anys.

Unes quantes imatges d’aquest dia:

Per un Hospital sense sorolls

Ahir vam dedicar el taller de TIRETADES a plantejar-nos com n’és de silenciós o sorollós el nostre Hospital. Vam pensar idees de com ho podriem millorar .

ELS PUNTS DE LLIBRES GUANYADORS

El Departament de comunicació de l’hospital ens comunica qui ha estat el guanyador/a del concurs dels PUNTS DE LLIBRE. Els diferents professionals de l’hospital han votat i… aquí estan els resultats!

La guanyadora del 1r premi del concurs de Punts de Llibres que aquest any 2017 ha estat la TINI MARTIN MARTINEZ (11 anys). Enhorabona Tini!!

El 2n i el 3r premi han estat per la la MARTINA BROCAL RUFIAN (5 anys) i l’AITOR SANCHEZ CAPARRÓS (11 anys). . Totes ells rebran també un lot de llibres. Gràcies a tots els participants i MOLTES FELICITATS a tots tres!

Aqui podeu veure els 3 punts de llibre finalistes.

punts de llibre guanyadors 2017

1r Premi

 

2n Premi

 

 

3r Premi

ENIGMA 3: LES MASCOTES

Ja anem pel tercer enigma! A veure si aquest l’encerteu, ànims!

Recordeu que per veure la solució podeu passar el ratolí pel costat de “solució” i màgicament podreu veure la resposta.

3- LES MASCOTES

MAASCOTAS

MASC

LA SOLUCIÓ ÉS: 27 KG

Nora B. (11 anys) i Maria M. (12 anys)

PUNTS DE LLIBRE PER SANT JORDI.

S’acosta la Diada de Sant Jordi, i com és costum a l’Hospital, torna el concurs de punts de llibre dibuixats pels nens i nenes ingressats en els últims dies a la planta de Pediatria de Germans Trias.

Aquest curs han estat 21 punts de llibre els que han participat i els trobareu penjats a la intranet de l’hospital- El que obtingui més vots dels professionals del centre, s’imprimirà i es lliurarà als pacients el dia de Sant Jordi.   A veure quin serà el d’aquest any!!!!

Aqui podeu  veure tots els punts de llibre.

punts de llibre 2017

 

 

NOMÉS PER GENIS!!!

captura-de-pantalla-2016-10-26-a-les-20-46-53Ets capaç de trobar la solució? Vinga nois, a veure si sou genis!!! Us he de dir que el 98% de la gent que ho intenta falla 😉

Si passes el mouse per sobre podràs comprovar com, màgicament, apareix la solució i A veure si ets un geni. Prova-ho!!!!

LA SOLUCIÓ ÉS:  15

Nora ( 11 anys. )