Pla d’obertura dels centres

Benvolgudes famílies us enviem la informació necessària per tal de resoldre els dubtes referent a la reobertura del centre.
Per tal de poder organitzar la reobertura és necessari que contesteu abans de demà a la tarda per poder organitzar els espais en cas que fos necessari.

Cliqueu a la següent imatge per veure la infografia sobre el Pla d’Obertura del centre. 

A continuació, us enllaçem la circular per les famílies: Circular famílies REOBERTURA CENTRES

CURSA SOLIDÀRIA

Com cada any, des de la Zer La Fontde l’Aiguadí, s’organitza una cursa solidària. Aquest curs, ho emmarquem dins la setmana de les mini olimpíades! Tot anirà bé!

#totaniràbé

Famílies, des de la ZER La Font de l’Aiguadí us volem donar molts ànims a tots i totes durant aquests dies de confinament a casa! Podeu visitar les webs de cada centre per estar actualizats de les informacions que es van proporcionant i també dels recursos que l’equip docent prepara per a l’alumnat.

 

STEAM

El pla STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), és una iniciativa que respon a la necessitat d’enfrontar-se a la situació actual de desequilibri de la demanda laboral en certs sectors relacionats amb la ciència i la tecnologia —claus per al desenvolupament econòmic del país—… Llegeix més»