Eco-municació: Nou sistema de gestió de residus a les aules

Des del mes d’abril, l’eco_grup d’escoles verdes de l’institut ha implantat un nou sistema de gestió dels residus que es generen a les aules de tutoria. Amb aquest nou sistema, l’empresa de la neteja no buidarà la brossa de les aules i aquesta feina passarà a ser responsabilitat del grup. La brossa dels grups s’ha de dipositar al un punt verd del centre, que es troba situat al costat de la sala de calderes, de dilluns a les 8:15h a divendres a les 14:45h. Cada divendres al matí (entre les 9:45h i les 10:45h), un camió de la brigada de manteniment de l’ajuntament vindrà a recollir els contenidors, els buidarà a la deixalleria municipal i els retornarà al centre.

D’aquesta manera ens assegurem que els residus que nosaltres separem són correctament gestionats i aportem el nostre granet de sorra al greu problema de l’acumulació de residus al medi natural.

Amb la col·laboració de tots i totes ara som un centre més sostenible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>