Projectes amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat (POEFA)

 

El nostre centre participa en els Projectes amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat que tenen com a eix fonamental la reducció i prevenció del fracàs escolar i l’abandonament escolar prematur (POEFA). Aquestes actuacions estan finançades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançades pel Fons Social Europeu (FSE).

Els projectes innovadors, amb oportunitats d’èxit educatiu a favor de l’alumnat que oferim, tenen com a objectiu ajudar-lo a desenvolupar les seves competències bàsiques mitjançant la personalització de l’aprenentatge i la gestió del propi talent, des de la flexibilització metodològica, la selecció de continguts i el suport educatiu segons les seves necessitats i interessos. Aquestes en són les activitats vinculades al POEFA:

  • Taller d’Educació Emocional: Són unes dinàmiques en horari lectiu per millorar les competències socials i la convivència. Per a 1r i 2n d’ESO.
  • Taller d’Artteràpia: En horari extraescolar, per treballar les emocions a partir de l’expressió artística.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>