COVID-19 2020

DARRERES INFORMACIONS

Actualització 5 d’abril de 2020. S’ha enviat carta informativa a totes les famílies i alumnat del centre.

DARRERES INFORMACIONS

(Actualització 23 març 2020)

Benvolgudes famílies
Degut al tancament de l’institut per l’expansió de la pandèmia del COVID-19 us volem fer arribar les següents informacions:
  • No sabem fins quan els centres educatius romandran tancats a Catalunya.
  • El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat. En aquests moments estem pendents de confirmació de les noves dates del període de preinscripció i el seu procediment. Tant aviat com en tinguem coneixement podreu trobar tota la informació en aquesta mateixa pàgina web.
    Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a a8072176@xtec.cat
  • El professorat del centre ha preparat diferents tasques que l’alumnat pot realitzar per tal d’aprofitar el temps durant el confinament per contenir el Coronavirus. Les trobareu a l’espai moodle del centre on hem creat un curs anomenat “Activitats extraordinàries” en el que els nostres alumnes podran trobar activitats de repàs.  El trobareu a :
https://agora.xtec.cat/seccio-institut-manlleu/moodle/course/view.php?id=2262
En cas de dubte l’alumnat es pot posar en contacte amb el professorat a través del correu electrònic del programa IEDUCA . Aquestes tasques hauran de contribuir al desenvolupament de l’autonomia personal (gestió del temps, autoregulació, presa de decisions…) i ser significatives per a l’aprenentatge, però,  i seguint les directrius del Departament d’Educació no podran ser qualificables
  • Pel què fa a l’avaluació del 2n trimestre, el professorat ha estat aquesta setmana acabant de corregir i posant notes al Programa Esfer@ . La propera setmana les famílies rebreu el butlletí de notes del vostre/a filla a través del correu del Programa Ieduca per on normalment ja rebeu els comunicats i incidències .
  • Us fem arribar dues propostes d’aprenentatge que podreu trobar a TV3 i a la 2 de TVE.
A TV3 trobareu les propostes que els ha fet arribar el Departament d’Educació de la Generalitat  : Aprendre sense sortir de casa.
https://www.ccma.cat/tv3/super3/avui_aprenem/aprendre-sense-sortir-de-casa/noticia/2998422/
A la 2 de TVE : Aprendemos en casa , en col·laboració amb el Ministerio de Educación
https://www.rtve.es/alacarta/videos/aprendemos-en-casa/aprendemos-casa-curso-escolar-television/5543596/
https://www.rtve.es/alacarta/videos/aprendemos-en-casa/
Totes aquestes mesures es mantindran fins que el Departament d’Educació pugui garantir la realització de les tasques docents en condicions de normalitat.
Us  continuarem mantenint  informats a la nostra pàgina web https://agora.xtec.cat/seccio-institut-manlleu/
i al twitter https://twitter.com/InstitutdelTer
La direcció del centre
Manlleu, 23 de març de 2020

 

COMUNICACIÓ TANCAMENT DELS CENTRES EDUCATIUS 

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu (Pàgina web del centre https://agora.xtec.cat/seccio-institut-manlleu/ ), però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

La direcció

 

LES PORTES OBERTES I LA JORNADA MAGNET QUEDEN AJORNADES  FINS A NOU AVÍS 

Disculpeu les molèsties

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>