Canvi de plantilla

Canvi de plantilla

per Xavier Granell Sarda -
Nombre de respostes: 2

En les sessions de suport de Nodes a coordinadors TAC de centre que gestionen l'espai i que són gestors d'Àgora que estem fent al CRP del Tarragonès m'he trobat diverses vegades amb la petició de canvi de plantilla. Es tracta d'Instituts i Escoles que volen la plantilla de Nodes de les EOI i dels Serveis Educatius, més concretament pels menús que surten a sota del banner inicial.

Alguns centres han arribat a fer un menú complementari, mireu aquest exemple, perquè diuen que haver de clicar a la icona Menú per tal d'accedir al menú és una cosa que la gent no acostuma a fer, que el menú queda massa amagat, ....

Podríeu atendre la petició d'un centre que demani un canvi de plantilla i que se li posi la plantilla que té el menú horitzontal a l'estil dels Serveis Educatius i les EOI?

En cas que la resposta sigui positiva aprofito per demanar-te el canvi de plantilla pels següents espais:

http://agora.xtec.cat/escolasantbernat/

http://agora.xtec.cat/escolaelroquissar/

http://agora.xtec.cat/escolademaspujols/

Moltes gràcies
En resposta a Xavier Granell Sarda

Re: Canvi de plantilla

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Xavier,

de moment no és possible fer aquest canvi de plantilla. De totes maneres tenim una incidència oberta per estudiar la forma de posar un menú "visible" per a les maquetes de primària i secundària (https://github.com/projectestac/agora_nodes/issues/105).

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Canvi de plantilla

per ROSA M. OBRADORS PUIGDELLIVOL -
Hola Mònica,
A l'escola també ens agradaria molt poder tenir un menú que es desplegués així.
Aquest canvi de plantilla, si fos fàcil de fer, quan estigui disponible, ens aniria molt bé. Creiem que facilitaria la consulta dels diferents blocs.
http://agora.xtec.cat/ceip-montserrat-suria/
Ja ens anireu informant,
Gràcies,
Rosa