DEURES D’ESTIU 2020

A partir d’avui 9 de juliol l’alumnat teniu a disposició els deures d’estiu de tots els nivells i totes les matèries a #joemquedoacasa.

Els deures d’estiu cal que els facin obligatòriament l’alumnat a qui li hagi quedat pendent alguna matèria durant aquest curs 2019-2020 i lliurar-los per correu electrònic al començament de curs 2020-21al professorat de la matèria que tindrà durant el nou curs (la primera setmana de curs ja s’informarà a quin/a professor/a els hauran de lliurar).

És molt recomanable també que tot aquell alumnat que hagi assolit el curs i hagi aprovat les matèries els faci per poder repassar continguts i destreses apresos al llarg del curs. Molts professors i professores ho han recomanat especialment. També es presentaran per correu electrònic al començament de curs 2020-21 al professorat de la matèria que tindrà durant el nou curs 2020-21.

ÉS MOLT IMPORTANT QUE L’ALUMNAT S’ORGANITZI BÉ COM FER LES TASQUES i ES FACI UN HORARI. CAL QUE HO ANEU FENT AL LLARG DELS MESOS DE JULIOL I AGOST I NO DEIXAR-HO PER A LES ÚLTIMES SETMANES.

Enllaç tasques estiu