Menjador escolar

A la cuina de la llar, la nostra cuinera elabora els plats que es serveixen als infants.

Es pot fer ús del menjador de forma fixa o esporàdica. Els esporàdics han de pagar prèviament el tiquet de menjador.

El menú de la llar consta de 4 setmanes, i un cop finalitzada la quarta setmana torna a començar per la primera. Per a al·lèrgies i intoleràncies s’elaboren les modificacions adients.

menú llar d’infants els àngels
  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
1ª setmana Puré de patata, mongetes tendres i pastanaga, pels més petits

Espaguetis amb tomàquet i formatge (opcional)

Truita d’espinacs amb tomàquet amanit i olives

Fruita fresca de temporada

Brou vegetal i pollastre amb pasta de blat

Croquetes de pollastre amb bròquil i patata

Flam d’ou o de vainilla fet a la llar

Patates amb lluç a la cassola

Amanida d’enciam i olives

Macedònia de fruites fresques

Crema de mongeta tendra, patata i carbassa, pels petits

Patata i mongeta tendra amb un raig d’oli d’oliva

Fricandó de vedella amb bolets i patates fregides casolanes (opcionals)

Amanida de pastanaga ratllada

Fruita fresca de temporada

Guisat de cigrons amb patates (sencer o en crema)

Amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet, blat de moro i olives.

Macedònia de fruites fresques

2ª setmana Arròs amb tomàquet

Truita d’espinacs amb amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet i olives

Fruita fresca de temporada

Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat

Pollastre al forn amb ceba i pebrot

Amanida de tomàquet

Flam d’ou o de vainilla fet a la llar

Brou de peix amb fideus

Salsitxes de porc amb amanida d’enciam, tomàquet i olives

Macedònia de fruites fresques

Crema de porro, patata i pastanaga

Rap arrebossat  o en salsa amb amanida d’enciam i tomàquet

Fruita fresca de temporada

Llenties guisades amb arròs

Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga, blat de moro i olives

Llesques de poma amb taronja

3ª setmana Puré de porro, patata, pastanaga, pèsols i ou, pels més petits

Macarrons a la bolonyesa i formatge (opcional)

Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga i olives

Fruita fresca de temporada

Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat

Pollastre arrebossat amb amanida d’enciam i tomàquet

Flam d’ou o de vainilla fet a la llar

Brou de peix amb arròs i musclos, gambetes i cloïsses

Mandonguilles de cigrons i quinoa amb amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet i olives

Macedònia de fruites fresques

 

Crema de patata, xirivia i porro

Rodó de llom al forn amb pèsols i pastanaga

Fruita fresca de temporada

Mongetes seques amb patates en puré pels més petits

Bunyols de bacallà casolans amb amanida de tomàquet, enciam, pastanaga i olives

Rodanxes de plàtan amb taronja o mandarina

4ª setmana Puré de carbassó amb ceba i patata, pels més petits

Macarrons a la carbonara

Truita a la francesa amb amanida de tomàquet i olives

Fruita fresca de temporada

Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat

Pollastre al forn amb pastanaga

Amanida d’enciam i tomàquet

Flam d’ou o de vainilla fet a la llar

Sopa de peix amb arròs

Croquetes de rap i gambes o de salmó casolanes amb bròquil i patata

Macedònia de fruites fresques

Crema de carbassó, patata i ceba

Mandonguilles a la jardinera

Fruita fresca de temporada

 

Llenties amb patates

Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga, blat de moro i olives

Llesques de poma amb taronja

*Els llegums, per la seva composició nutricional rica en hidrats de carboni i en proteïnes, poden constituir un plat únic.

**Les fruites s’aniran variant segons temporada   ***Tots els segons s’acompanyen amb pa. Els divendres el pa és integral.

berenars
Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Grans

 

 

Petits

Iogurt natural sense sucre

 

Iogurt natural sense sucre

Fruita

 

 

Fruita

Llet amb colacao (o blanca) i pa de pessic fet a la llar (opcional)

 

Fruita

Fruita

 

 

Fruita

Pa amb oli i pernil o xocolata (opcional)

 

Pa amb oli i pernil o iogurt natural sense sucre

****La informació sobre els al·lèrgens pot consultar-se al personal de la llar (disposem de fitxes amb els al·lèrgens de cada plat).

El preu del berenar està inclòs en el preu del dinar.

Aquest curs 2022-23 participem del projecte “A la llar d’infants, creixem, gaudim i mengem sa i sostenible” que de la mà d’una dietista-nutricionista i psicopedagoga, del Departament d’Educació i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) del Departament de Salut pretén fer l’acompanyament i suport a l’alimentació saludable i sostenible a les llars d’infants amb l’assessorament sobre les planificacions de menús des d’una perspectiva de salut i sostenibilitat.