A la cuina de la llar, la nostra cuinera elabora els plats que es serveixen als infants.
Es pot fer ús del menjador de forma fixa o esporàdica. Els esporàdics han de pagar prèviament el tiquet de menjador.
El menú de la llar consta de 4 setmanes, i un cop finalitzada la quarta setmana torna a començar per la primera. Per a al·lèrgies i intoleràncies s’elaboren les modificacions adients.
menú llar d’infants els àngels | |||||
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | |
1ª setmana | Puré de patata, mongetes tendres i pastanaga, pels més petits
Espaguetis amb tomàquet i formatge (opcional) Truita d’espinacs amb tomàquet amanit i olives Fruita fresca de temporada |
Brou vegetal i pollastre amb pasta de blat
Croquetes de pollastre amb bròquil i patata Flam d’ou o de vainilla fet a la llar |
Patates amb lluç a la cassola
Amanida d’enciam i olives Macedònia de fruites fresques |
Crema de mongeta tendra, patata i carbassa, pels petits
Patata i mongeta tendra amb un raig d’oli d’oliva Fricandó de vedella amb bolets i patates fregides casolanes (opcionals) Amanida de pastanaga ratllada Fruita fresca de temporada |
Guisat de cigrons amb patates (sencer o en crema)
Amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet, blat de moro i olives. Macedònia de fruites fresques |
2ª setmana | Arròs amb tomàquet
Truita d’espinacs amb amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet i olives Fruita fresca de temporada |
Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat
Pollastre al forn amb ceba i pebrot Amanida de tomàquet Flam d’ou o de vainilla fet a la llar |
Brou de peix amb fideus
Salsitxes de porc amb amanida d’enciam, tomàquet i olives Macedònia de fruites fresques |
Crema de porro, patata i pastanaga
Rap arrebossat o en salsa amb amanida d’enciam i tomàquet Fruita fresca de temporada |
Llenties guisades amb arròs
Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga, blat de moro i olives Llesques de poma amb taronja |
3ª setmana | Puré de porro, patata, pastanaga, pèsols i ou, pels més petits
Macarrons a la bolonyesa i formatge (opcional) Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga i olives Fruita fresca de temporada |
Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat
Pollastre arrebossat amb amanida d’enciam i tomàquet Flam d’ou o de vainilla fet a la llar |
Brou de peix amb arròs i musclos, gambetes i cloïsses
Mandonguilles de cigrons i quinoa amb amanida d’enciam, pastanaga, tomàquet i olives Macedònia de fruites fresques
|
Crema de patata, xirivia i porro
Rodó de llom al forn amb pèsols i pastanaga Fruita fresca de temporada |
Mongetes seques amb patates en puré pels més petits
Bunyols de bacallà casolans amb amanida de tomàquet, enciam, pastanaga i olives Rodanxes de plàtan amb taronja o mandarina |
4ª setmana | Puré de carbassó amb ceba i patata, pels més petits
Macarrons a la carbonara Truita a la francesa amb amanida de tomàquet i olives Fruita fresca de temporada |
Brou vegetal i de pollastre amb pasta de blat
Pollastre al forn amb pastanaga Amanida d’enciam i tomàquet Flam d’ou o de vainilla fet a la llar |
Sopa de peix amb arròs
Croquetes de rap i gambes o de salmó casolanes amb bròquil i patata Macedònia de fruites fresques |
Crema de carbassó, patata i ceba
Mandonguilles a la jardinera Fruita fresca de temporada
|
Llenties amb patates
Amanida d’enciam, tomàquet, pastanaga, blat de moro i olives Llesques de poma amb taronja |
*Els llegums, per la seva composició nutricional rica en hidrats de carboni i en proteïnes, poden constituir un plat únic.
**Les fruites s’aniran variant segons temporada ***Tots els segons s’acompanyen amb pa. Els divendres el pa és integral.
berenars | |||||
Dilluns | Dimarts | Dimecres | Dijous | Divendres | |
Grans
Petits |
Iogurt natural sense sucre
Iogurt natural sense sucre |
Fruita
Fruita |
Llet amb colacao (o blanca) i pa de pessic fet a la llar (opcional)
Fruita |
Fruita
Fruita |
Pa amb oli i pernil o xocolata (opcional)
Pa amb oli i pernil o iogurt natural sense sucre |
****La informació sobre els al·lèrgens pot consultar-se al personal de la llar (disposem de fitxes amb els al·lèrgens de cada plat).
El preu del berenar està inclòs en el preu del dinar.
Aquest curs 2022-23 participem del projecte “A la llar d’infants, creixem, gaudim i mengem sa i sostenible” que de la mà d’una dietista-nutricionista i psicopedagoga, del Departament d’Educació i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) del Departament de Salut pretén fer l’acompanyament i suport a l’alimentació saludable i sostenible a les llars d’infants amb l’assessorament sobre les planificacions de menús des d’una perspectiva de salut i sostenibilitat.