EINES INFORMÀTIQUES D’ÚS HABITUAL AL CENTRE

Programa iEduca. Programa que permet la comunicació diària amb les famílies i la comunitat educativa. Les faltes d’assistència diàries, retards i qulsevol informació relacionada amb l’alumnat es gestiona directament en aquesta plataforma. També es poden gestionar les sortides i els pagaments. 

 

 

Google Workspace (antic Google Apps for Education): que permet assignar un email a cada alumne i per a cada professor. Cada compte tindrà accés a les eines google (Drive, Classroom, Meet….) i permetrà un treball adequat tant si es treballa presencialment com si es treballa a distància. Aquesta eina permet el treball cooperatiu a l’hora que, com que hi ha un control dels comptes des de l’administrador, elimina la problemàtica de l’assignació de correus per a menors. D’altra banda les famílies signen la seva conformitat per a que els alumnes puguin disposar d’aquesta adreça electrònica. 

 

 

Moodle. Plataforma on tot el professorat i alumnat disposa d’un compte. En aquesta plataforma hi ha un curs virtual per a cada matèria que s’imparteix i l’alumnat té accés als cursos del seu nivell. 

 

 

Pàgina web amb sistema de NODES. La pàgina web està totalment activa i funcional. En la pàgina es pengen informacions oficials de l’institut, activitats rellevants,… i es consolida el nou procediment per a les publicacions que són pròpies de cada professor i que es consideren “Activitats d’aula”. S’ha inclòs el link a la pàgina web a la revista digital del centre.

 

Instagram: Està en marxa per a fer difusió dels articles i notícies més destacades que apareixen a la web. La idea és crear un canal unidireccional que no permeti respostes ni comentaris i que serveixi de difusió de les activitats del centre a la web amb les noves tecnologies d’ús més habitual entre les famílies. 

 

 

– ePèrgam: Tant el professorat com l’alumnat de l’escola pot consultar el catàleg de llibres i materials audiovisuals de la biblioteca accedint a Epèrgam.