Insectes: La proteïna del futur?

Dins el marc de les xerrades divulgatives que es duen a terme aquest curs 2019-2020 a càrrec de professorat universitari en el nostre institut, aquest darrer dimarts 10 de desembre, ha vingut en Raúl Beltrán, professor de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili, a fer una xerrada a l’alumnat de 1r i 2n del Batxillerat Cientificotecnològic sobre la proteïna dels insectes. 

En aquesta xerrada hem pogut valorar amb esperit crític la viabilitat del model de consum de proteïna de la societat actual i la seva possible substitució parcial per un model més basat en el consum de proteïna provinent d’insectes. Concretament, hem analitzat la seva possible implementació a tots els nivells: nutritiu, acceptació en el mercat per part dels consumidors, viabilitat del model en el context del canvi climàtic,…

Ha estat una xerrada molt amena i entretinguda on, com a cloenda, hem pogut disfrutar d’una sorpresa molt… GUSTOSA!… I sobretot… NUTRITIVA!