2021 BFSU Online Summer Camp

La Universitat d’Estudis Estrangers de Beijing va organitzar el Campament d’estiu en línia “Immersions i impressions” del 20 al 29 de juliol de 2021 per a estudiants de secundària dels Instituts Confuci d’Europa i instituts vinculats als mateixos.
Amb la finalitat d’establir un diàleg cultural, aquest… Llegeix més»

Engeguem el curs 2021-2022!!!

Benvinguts i benvingudes, companys/es!
Avui han començat els alumnes d’ESO al centre. Donem especialment la benvinguda a tots els i les alumnes de 1r d’ESO a l’institut. Estem molt contents que formin part de la nostra gran família. També a tots aquells/es que comencen nous al centre… Llegeix més»

INICI DE CURS INSTITUT NOU DE VILAFRANCA.

Benvolgudes famílies,
Us volem fer arribar uns documents per tal d’explicar-vos de manera senzilla les idees claus del Pla d’organització de centre del curs 2021-22. Com sabeu pels mitjans, fins aquests darrers dies encara estem rebent indicacions i formacions per part del Departament d’Educació que, en… Llegeix més»

El Nou a la revista “Color i Tinta” de la FICB

La revista anual Color i Tinta de la FICB ha publicat diversos treballs del nostre centre. En concret un article de la professora Ziyang 资阳 (auxiliar de conversa del centre)  “Vilafranca 1+1 模式的孔子课堂” (Vilafranca: Un model d’Aula Confuci), un altre del professor Joan “L’ensenyament en temps de pandèmia”, i… Llegeix més»

Servei comunitari 4t d’ESO

L’alumnat de 4t d’ESO ha finalitzat el Servei comunitari. Han pogut treballar tres propostes emmarcades dins de diferents àrees temàtiques:

  • Col·laboració amb l’AAVV del Barri de la Girada
      • Els alumnes de 4t d’ESO han participat en un projecte conjunt amb l’AAVV del Barri… Llegeix més»

Informació AFA curs 2021-2022

Uniu-vos a l’AFA !!
L’AFA constitueix una part molt important de la comunitat educativa i necessita el suport de les famílies del centre per dur endavant el seu projecte. Us animem a formar-ne part amb la vostra inscripció com a socis i col·laborant personalment. L’Associació col·labora estretament amb… Llegeix més»

VIATGES i COLÒNIES 2021

Viatges i colònies setmana del 7 a l’11 de juny
Aquesta setmana es fan els viatges de 4t i 1r de Batxillerat i les colònies de 1r, 2n i 3r d’ESO. Podeu anar seguint les novetats (arribades…) i veure algunes imatges si accediu al curs corresponent.

Colònies… Llegeix més»

Visitem Sant Miquel d’Olèrdola

El proppassat 28 de maig l’alumnat de primer curs d’ESO van anar de visita al Castell d’Olèrdola. Després de caminar set quilòmetres per la zona de la Muntanyeta i el Fondo de la Vall entre corriols i pistes, van arribar a aquest magnífic conjunt patrimonial.… Llegeix més»

Visita a Santes Creus

Durant el mes de maig els alumnes de 2n d’ESO del centre van visitar el conjunt del Reial Monestir Santes Creus, fundat el 1160. L’espai permet als visitants recrear la vida dels monjos al llarg del 700 anys d’història que hi van habitar, i a… Llegeix més»