DINAMITZACIÓ DE PATIS

 

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

 

 
A l’institut Mollerussa IV celebrem el Dia Europeu de les Llengües, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge de llengües estrangeres.

L’alumnat de secundària ha sortit de la seva zona de confort i ha posat en joc les seves habilitats lingüístiques a través de la dinàmica: “Què… Llegeix més»

QUÈ ÉS L’UPCYCLING?

Upcycling és una paraula molt recent, coneguda també com reciclatge creatiu. 
Quan fem upcycling aprofitem els objectes per crear productes que tenen un valor més elevat del que tenia l’objecte original.  És a dir, transformem residus en objectes de valor utilitzant la creativitat. 
Aquest curs farem molt… Llegeix més»

Participem en el projecte mediambiental “Fem un clic, fem-ho bé”

L’alumnat de 1r d’ESO hem participat al projecte “Fem un clic, fem-ho bé”, una actuació d’èxit del Pla Educatiu d’Entorn de Mollerussa. Així, amb el projecte “Fake Residus”, hem treballat per millorar l’entorn de l’IM4.
D’altra banda, l’alumnat de 3r d’ESO ha editat el vídeo coral… Llegeix més»

Esports adaptats a l’Institut

Fa unes setmanes, els alumnes de 3r ESO vam realitzar dues sessions d’educació física destinades a conèixer què són els esports adaptats i practicar-ne dos d’aquests, el golball i el volei adaptat.
El golball l’hem practicat tapant-nos els ulls amb un mocador i ficant una pilota… Llegeix més»

Dones inventores


L’alumnat de 2n ESO hem començat el 3r trimestre de tecnologia fent una petita cerca sobre dones inventores que hi ha hagut al llarg de la història i que, per un motiu o un altre, no van estar del tot reconegudes en el seu… Llegeix més»

Som finalistes als premis Baldiri Reixac


Us informem que la nostra candidatura es troba entre les propostes finalitstes als premis Baldiri Reixac.
En aquesta fase s’ha avaluat que siguin projectes que responguin a una necessitat o repte educatiu que tinguin en compte l’actual context Covid-19, que impulsin llenguatges artístics, que siguin… Llegeix més»

Aynara Perona Salvia, guanyadora en la categoria CORSARIS de la fase semifinal territorial del Certamen de Lectura en Veu Alta

L’Aynara Perona Salvia, alumna de 2n d’ESO, ha estat la guanyadora en la categoria individual CORSARIS de la fase semifinal territorial, la qual cosa implica que serà l’alumna seleccionada per participar en la final territorial, que tindrà lloc durant el mes de maig. A la… Llegeix més»

Gran fi de la UD d’Esports Alternatius!

L’alumnat de 2n d’ESO hem acabat la UD d’Esports Alternatius amb la cel.lebració d’una jornada al poliesportiu i al camp de gespa municipal.
Els esports practicats han estat el Kin Ball i a Artzikirol, esports d’equip  mixtes que afavoreixen  el treball de valors com la no… Llegeix més»

Taller de percussió

Dimarts 23 de març els alumnes de 1r d’ESO  de l’INS. Mollerussa IV han participat, amb la resta de instituts de Mollerussa, en el taller de percussió corporal realitzat a càrrec de la Sílvia Garcias de Ves.
Un taller organitzat pel grup de professorat d’Educació física… Llegeix més»

Proves cangur

El 19 de març  a l’INS Mollerussa IV  vam realitzar Les proves Cangur. Activitat impulsada per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières preten difondre la cultura matemàtica per tots els mitjans al seu abast i, en particular, per l’organització d’un joc-concurs anual que es desenvoluparà… Llegeix més»

Dia mundial de la poesia

El passat 21 de març va ser el dia mundial de la poesia. Per celebrar-ho, des de tots els cursos, vam llegir el poema escollit d’aquest any, No em despulleu de Felícia Fuster, en els diferents idiomes que conviuen en el nostre centre, mostrant, així,… Llegeix més»

L’alumnat de 3r d’ESO va al teatre i visita la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona

El divendres 26 de febrer, les dues classes de 3r d’ESO de l’Institut Mollerussa IV, vam gaudir d’una excursió a Barcelona per anar a veure l’obra de teatre El Mètode Grönholm, de Jordi Galceran, i visitar la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona. 
Vam… Llegeix més»

L’alumnat de 3r d’ESO estrena una pàgina web que recull les seves creacions audiovisuals


Aquesta setmana, l’alumnat de 3r d’ESO està d’estrena. I és que, després de molts mesos de feina, els dos grups de 3r presenten una pàgina web que recull les seves creacions audiovisuals, elaborades en el marc de l’assignatura Llengua i creació.
La matèria fusiona llengua… Llegeix més»

¿TE HAS ENTERADO?

Os presentamos la revista digital ¿Te has enterado? escrita por el alumnado de 3º de ESO en la materia de lengua castellana durante el primer trimestre, en grupos de trabajo.
Podréis leer noticias de diferentes secciones, opiniones sobre temas de actualidad, ver algunos ejemplos de los… Llegeix més»