Participem en la III Trobada pedagògica d’Aprenentatge Servei

Un grup d’alumnes de 4t participen en la III Trobada Pedagògica d’Aprenentatge i Servei a les terres de Lleida i expliquen en una Fira intercentres alguns dels seus projectes d’aprenentatge i servei realitzats el curs passat,  a més de participar en un taller WorkShop i en la xerrada de l’emblemàtic pallasso Tortell Poltrona.

En aquesta jornada hi van participar prop de 250 persones entre professorat i alumnat d’una vintena de centres de secundària i membres de les diferents entitats: Càritas Lleida, Centre Dolors Piera, ODEC, Down Lleida, Fundació La Pedrera, Banc de Sang, Teixits de Lleida Càritas Lleida, Banc d’Aliments Lleida. També Departament d’Ensenyament i centres educatius: INS Lladonosa, Col.legi El Carme, Col.legi Maristes, INS Joan Solà (Torrefarrera), INS Castell delsTemplers, INS Manuel de Montsuar, INS Canigó (Almacelles), INS Antoni Torroja (Cervera) , INS Ribera de Sió (Agramunt), Col.legi Santa Anna, Col.legi La Ràpita (La Ràpita), INS Torre Vicens.

En podeu veure fotos

sdr

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>