L’alumnat de 2on d’ESO protagonitzen el 6è relleu STEAM de la UdL

Durant la setmana del 18 al 24 de maig, el Departament de Ciències de l’INS Joan Solà ha estat el responsable d’organitzar i dur a terme el 6è relleu STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths), que organitza STEAM Lleida, equip dirigit des de l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Aquest relleus setmanals es van voler ficar en marxa en el marc del confinament pel COVID-19 i les iniciatives #JoEmQuedoACasa, per a que l’alumnat de tots els centres de Lleida poguessin tenir reptes científics setmanals que dur a terme i publicar, amb materials senzills que es poguessin tenir a casa.

Durant aquesta 6a setmana, el protagonista ha estat l’aire dels aliments, i s’ha volgut investigar des de dues vessants: a partir de la baixa densitat de fruites i verdures; i des de l’observació de la flotabilitat dels ous correlacionant-la amb els dies de la seva posta.

Dins de la web hi podem trobar els relleus dels diferents centres, i en la sisena setmana, hi podem trobar la fitxa de l’activitat i el treball dels alumnes de l’INS Joan Solà:

https://steamlleida.wixsite.com/steamlleida/steam-joemquedoacasa

https://steamlleida.wixsite.com/steamlleida/6e-relleu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>