Resum de la darrera trobada del nostre projecte Erasmus+ EHL per una vida saludable. Exposició al centre.

Les activitats de la darrera trobada Erasmus+ amb el lema “Training your muscles and heart” van haver-se d’adaptar per complir amb els requeriments de les autoritats sanitàries, i no hem pogut rebre personalment a Torrefarrera als nostres socis i sòcies estrangers. Vam transformar la visita en una trobada online del 8 a l’11 de febrer. L’alumnat de França, Itàlia i Torrefarrera van poder prendre part a les activitats des de les respectives escoles. Les participants alemanyes des de casa seva.

Al hall del nostre centre hi hem instal·lat una exposició amb les imatges de les activitats desenvolupades.

Tot i les limitacions, el nostre centre va oferir un ventall d’activitats força divers; després de les presentacions inicials i salutacions de tothom, i rebre la benvinguda de l’alcalde de Torrefarrera, el primer dia (dia 8) vam realitzar qüestionaris sobre activitat física, i vam preparar activitats de coneixement de Catalunya i Lleida als nostres visitants virtuals, amb jocs per recordar millor la informació.

Imatges del 8 de febrer

El dia 9, a banda de oferir una visita guiada virtual al nostre nou institut, vam treballar ja seriosament l’activitat física amb una sessió que posava a prova la competència física per tot l’alumnat: força, resistència, agilitat i potència. Havien de treballar en grups, i van mostrar estar en bona forma i que l’exercici estava present en la seva vida. Vam també aportar idees sobre el que representava “ser saludable” pel nostre alumnat.

Imatges del 9 de febrer

Pel dia 11, darrer dia, el nostre alumnat va oferir una visita virtual comentada a algunes obres importants del Torrefarrera StreetArt Festival. Posteriorment es va desenvolupar l’activitat “Unstuck” orientada a evitar els mals hàbits posturals que repercuteixen en problemes de dolor o malaltia en el futur, i amb una sessió d’exercicis per treballar els músculs que ens poden donar major flexibilitat.

La trobada va acabar amb els discursos de comiat de la nostra directora, donant importància als projectes internacionals pel nostre centre educatiu i els agraïments dels nostres “visitants” per les activitats compartides.

Imatges de l’11 de febrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>