4a Caminada i Trail d’iniciació solidàries

Cloenda del Servei Comunitari – 4a Caminada i Trail d’Iniciació Solidària 10km, pels paratges de les rutes 1 i 2 de l’Arboç

Reglament de l’esdeveniment (accés)

El diumenge 24 de març de 2019 l’Institut de l’Arboç organitza la quarta edició de la Caminada Solidària i Trail d’iniciació, aquest cop de 10 km, que transcorrerà per les Rutes 1 i 2 de les “Rutes de l’Arboç”. Es tracta d’un circuit ideal per iniciar-se al running. És un circuit que rodeja bona part del terme municipal de l’Arboç on podreu gaudir de bosc i camins entre vinyes, amb diferents vistes panoràmiques de la Vila de l’Arboç.

Recollida de dorsals i de la bossa del corredor – 23.3.2019

Fins el 6 de març de 2019 el preu de la inscripció és de 10 euros. A partir d’aquesta data i fins el 20 de març el preu de la inscripció serà de 12 euros. Les inscripcions que es realitzin el mateix dia de la cursa tenen un preu de 14 euros. La inscripció inclou la bossa del corredor amb la samarreta tècnica i bossa oficial de l’activitat, botifarra i beguda. Es pot formalitzar la inscripció online a través de l’enllaç següent:

Sortida de la 4a Caminada i Trail d’Iniciació Solidària de la cloenda del Servei Comunitari – 24.3.2019

Aquells participants que siguin menors d’edat han de portar complimentada l’autorització de menors (accés). Recomanem que feu vosaltres mateixos la inscripció online, però si requeriu ajuda us podeu dirigir a l’Institut de l’Arboç, en horari de secretaria, o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura, situat al C/ Major 37 de l’Arboç, de dilluns a dijous en l’horari de 18:00 a 20:00 hores. En qualsevol cas, i en ambdós llocs, us facilitaran ajuda per fer la inscripció que s’haurà de fer online. La cursa sortirà des de l’Institut de l’Arboç a les 09:30h, però abans caldrà recollir el dorsal de participació a la cantina de l’Institut des de les 8:15h fins les 9:15h.


La cursa és sense cronometratge, no competitiva, i ha estat concebuda per a totes aquelles persones que desitgin tenir una primera presa de contacte amb l’apassionant món del running, i també pels caminants que vulguin passar un matí agradable per a una bona causa, ja que tots els beneficis obtinguts de les inscripcions aniran destinats als Bancs d’Aliments dels Ajuntaments col·laboradors.

La 4a Caminada Solidària i 4t Trail d’Iniciació 10km, és una activitat organitzada per l’Institut de l’Arboç, i inclosa dins el seu projecte de servei comunitari, que compta amb la col·laboració de l’AMPA de l’Institut de l’Arboç, dels Ajuntaments de l’Arboç, de Banyeres del Penedès, de Bellvei, i de Castellet i la Gornal, i del Club Esportiu l’Arboç. Us facilitem tot seguit l’accés a wikiloc:

IMATGE DEL CIRCUIT DEL DIUMENGE 24 DE MARÇ DE 2019