Memorial Democràtic

L’Àrea Educativa del Memorial Democràtic ha organitzat una nova activitat adreçada a estudiants de secundària per donar a conèixer l’exili del 39. Es tracta de la projecció de la pel·lícula Josep (Aurel, 2020) i una conversa posterior amb el director del film.
El visionat a les aules es farà durant la setmana del 26 al 30 d’abril. Per tal de facilitar la tasca dels docents que vulguin realitzar aquesta activitat a les aules, es programaran passis en diferents horaris.

A més de la projecció, divendres, 30 d’abril, el director del Memorial Democràtic, Jordi Font, conversarà amb Aurel, el director i dibuixant de la pel·lícula. L’entrevista es basarà en preguntes fetes pels mateixos estudiants.

http://memoria.gencat.cat/ca/actualitat/activitats/detalls/activitatagenda/Josep-projeccio-i-conversa-amb-Aurelien-Froment-Aurel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>