BENEÏT MANUEL PÉREZ BONFILL. En l’aniversari del seu traspàs

Dimecres 19 de juny, serà el primer aniversari del traspàs de Manuel Pérez Bonfill, emblema del nostre centre, professor de llengua i literatura castellanes. Des del col·lectiu de Dillums al forn, conjuntament amb diverses entitats i institucions, s’ha organitzat un acte de remembrança del nostre professor de sempre, un dels més grans literats i intel·lectuals dels que es fan i es desfan.
Consistirà en una activitat d’homenatge a totes les arts en la seua globalitat, en la qual es mesclaran les recitacions poètiques-lectures narratives-interpretacions dramàtiques-actuacions musicals-difusió d’il·lustracions-realització de diàlegs o interpretació de monòlegs. Tot l’art homenatja la figura d’un homenot de lletres nostrat, docent de cap a peus. i exemple d’intel·lectualitat permanent.
L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores, al carrer de Hemingway, just paral·lel al Mini Bar (a l’eixample tortosí) i darrera de l’antic cinema Fèmina. Ha estat coordinat per Emigdi Subirats, professor del departament de llengües estrangeres del nostre centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>