DONACIONS DE L’AFA

Des de l’institut valorem enormement el suport i la confiança de l’AFA, amb la qual mantenim una estreta comunicació a l’hora de tractar temes organitzatius i de funcionament. Aquest curs L’Associació de Famílies ha contribuït en la compra de cinc panells tàctils que hem instal·lat a les aules de Batxillerat, completant així tots els espais on ens faltava aquest dispositiu.

D’altra banda, l’Associació de Famílies també ens ha dotat d’alguns kits d’òptica complementaris per al laboratori, de manera que l’alumnat pot realitzar les pràctiques de forma simultània. Aquest recurs permet comprovar experimentalment d’una manera senzilla i molt didàctica, els fenòmens de la reflexió en miralls plans, concaus i convexos. Així mateix es pot comprendre fàcilment el funcionament de diferents instruments òptics com telescopis, càmeres fotogràfiques o el funcionament de l’ull humà i la correcció de la visió amb lents.

Recordem també que L’AFA col·labora amb el finançament de la plataforma UNPORTAL destinada a l’orientació acadèmica de l’alumnat. Aquest és un recurs actualitzat i molt pràctic que recull tota l’oferta formativa de Graus Universitaris, Cicles Formatius, Postgraus i Màsters a Catalunya.

Reiterem l’agraïment i animem a les famílies a sumar-se a l’Associació ja que aquest és un òrgan imprescindible amb el qual sumem esforços i il·lusió de cara l’èxit acadèmic i personal del nostre alumnat.

Fem l’AFA més gran encara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>