Recomanacions VI: L’Unai B ens explica com fer arròs amb llet.

Bon dia,
M’agradaria recomanar-vos una recepta molt senzilla que a més està boníssima. La recepta és d’arròs amb llet (8 racions aprox.) i és la següent:
Ingredients necessaris:
-200 gr d’arròs
-1L de llet
-200 gr de sucre
-canyella en pols
-canyella en branca
-pela de llimona
Passos a seguir:
1. Posar l’arròs en aigua freda al foc. Quan arrenqui a bullir treure del foc i escorre-ho.
2. En un altre cassó posar la llet, el sucre, la pela de la llimona i la branca de canyella.
3. Remenar fins que comenci a bullir.
4. Tirar-hi l’arròs prèviament escorregut i deixar coure 22-24 minuts a foc lent.
5. Deixar refredar.
6. Posar-hi canyella en pols a sobre.
7. Bon profit!
Unai Boada, 3r ESO. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>