Out of Eden – 2019

Any nou, nou Out of Eden.

A partir del mes de gener, comencem amb l’Out of Eden. Aquells que ja ho vau fer l’any passat (3r i 4t) començareu amb el mòdul dos (The Past and the Global) i els de 2n, amb el mòdul 1 (The Present and the Local).

Com ja sabeu, Out of Eden és un projecte d’aprenentatge global impulsat per National Geographic i la Universitat de Harvard, als Estats Units, i ens permet interacció real amb parlants nadius de llengua anglesa així com amb altres estudiants de secundària d’arreu del món (Singapur, Xina, Canada, Austràlia, per citar-ne uns quants)

Si hi voleu fer un cop d’ull, aquest és el web del projecte on hi trobareu més informació.

Finalment, degut a un canvi en les lleis de protecció de dades, cal que signeu el document que adjuntem. És en anglès, però bàsicament us informa que National Geographic i Harvard donen accés als vostres fills/es a la plataforma Out of Eden Learn i que no divulgaran, vendran o manipularan les dades personals que s’allotgen en la plataforma. Us el deixem aquí. En la mesura del possible, feu-lo arribar signat al vostre professor d’anglès (Jordi Aran o Joan Roselló, segons correspongui) com a molt tard el dia de la segona tarda de pares.

Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, no dubteu en adreçar-vos a en Joan Roselló (00joan.rosello@insbadiaimargarit.cat )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>