TALLER EIXARCOLANT: ESMORZARS SALUDABLES

TALLER ALIMENTS DE PROXIMITAT. EIXARCOLANT

Al llarg de la setmana de la ciència hem fet activitats molt diferents del que estem habituats: sortides, xerrades i tallers. El dia 15 de novembre vam realitzar un taller  per valorar el menjar que tenim a la vora. Primer el Marc ens va començar a explicar una mica de teoria sobre tots els aliments que ens va portar; a què s’assemblaven, quines propietats tenien i com els podem utilitzar. Totes les plantes que ens van ensenyar eren del seu hort,  de km 0 i les plantes eren totalment silvestres. Després d’una mica de teoria, el que havíem de fer era elaborar dos plats en grups amb els diferents aliments que ens havia portat el Marc.

Cada grup en quinze minuts va elaborar dos plats, quan vam acabar cada grup va presentar els seus plats i va explicar com els va elaborar i els passos que van realitzar.

Finalment, cada persona va tastar els plats de tots els grups i vam descobrir nous esmorzars i noves receptes saludables per realitzar a casa.

Alumnes de 2n C.